Sünnipäevalapsest Metsatöllu trummar: 32 on selline mõttetu vanus, et selles eas pole ühtki õiget rokkstaari ära surnud

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Tõnis Noevere proovimas uusi trummipulkasid.
Tõnis Noevere proovimas uusi trummipulkasid. Foto: Erakogu

Täna, 16. detsembril tähistab oma 32. sünnipäeva hinnatud muusik ja Metsatöllu trummar Tõnis Noevere. Sel sügisel sai mees kahekordseks isaks ning uus aasta tõotab tulla tema jaoks üsnagi tegus.

Tõnis Noevere on muusikute seas üsna hinnatud mees, sest teda jätkub vist kõigi jaoks. Küll istub ta stuudios ja loob teistele uusi muusikapalu, annab kaasmuusikutele tarka nõu või siis taob trumme folk-metal'i bändis Metsatöll.

Septembri keskel oli tal au saada ka taas isaks, mille üle on ta ülimalt uhke. Siis rääkis Noevere Elu24-le, et kaks last on olnud tema pere suur unistus, seega vaatab ta möödunud aastale tagasi üsnagi rõõmsa pilguga.

Igapäevaelu on tal peale lapse sündi üpris tempokaks muutunud ning mehe sõnul kodu enam nii vaikne ei ole kui enne.

Tõnis Noevere 16-aastaselt.
Tõnis Noevere 16-aastaselt. Foto: Erakogu

«See aasta oli meile bändiga veidi parem kui eelmine. Arvestades seda, et eelmisel aastal eriti esineda ei saanudki, siis sel aastal vähemalt suvel toimusid mitmed üritused, millest osa võtsime,» tõdeb Noevere, kellel tööalaselt on olnud üsnagi rahulik aeg.

Selle aasta teises pooles produtseeris ta aga päris mitme põneva Eesti artisti jaoks, salvestas, miksis ja masterdas nende lugusid ning andis laulukirjutajana neile nõu. «Metsatöllule produtseerisin samuti kolm lugu. Üldiselt olen enamus oma päevaajast stuudios ja mitte kontsertidel. Stuudio on ka kodus. Mugavaks teeb see aeg. Kodust välja minna üldse ei viitsi enam, kui pole mõjuvat põhjust, aga hingelt bändimehena igatsen loomulikult palju kontserte anda, et taas mugavustsoonist välja tulla,» lisas ta.

Täna tähistab Noevere aga 32. sünnipäeva. «See on selline mõttetu vanus, et selles eas pole ühtki õiget rokkstaari ära surnud. 27 elasin üle, 33 on pigem see, mis tuleb põnev. Üldiselt ma väga vanuse peale ei mõtle,» muigab mees.

«Uuel aastal loodan kindlasti bändiga rohkem esineda. Lisaks on mul aasta esimeses pooles paar albumisalvestust käsil. Uuel aastal on oodata Ikevald Rannapi albumit, mille kallal töötan, ning hakkan tegema kantriplaati uuele ansamblile The Wildcard. Neil tuleb esimene debüütsingel välja 26. detsembril ja minu kuulamissoovitus kõigile muusikahuvilistele. Nad on väga tublid ja hoidke neil silma peal,» soovitab Noevere.

Elu24 soovib Tõnis Noeverele sünnipäeva puhul õnne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles