Hüpnotisöör Ants Rootslane: mees peab valima naise oma ema asemel!

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Ants Rootslane
Ants Rootslane Foto: Karl Saare

Star FMi neljapäevases hommikusaates rääkis hüpnotisöör Ants Rootslane oma raamatust ning seletas saatejuhtidele lahti mõningad teemad, mis seda kirjutades küsimusi tekitasid. Juttu tuli näiteks ema sabas käivatest meestest, kellest ta ei arva eriti midagi.

Ants Rootslane on enda sõnul teraapiaõppes küll kõige noorem, aga siiski kõige tublim. Ta naerab, et ega ta polegi klassikaline noor ning tihtipeale liigitatakse teda 40-aastaste hulka.

Saatejuht Pille Minev tõstatas kohe küsimuse, kuidas saab küll nii noor, 20. eluaastates inimene vanemaid õpetada, kuid Rootslase sõnul ei ole tema ülesanne kellegi õpetamine, vaid ravimine.

Star FMis võeti teemaks eelkõige perekond ja selle mõju inimese arengule, mõttemaailmale ja muule. Rootslane rõhutavat ka oma raamatus, et inimese elu mõjutab lausa seitse põlvkonda, mitte lihtsalt lapsepõlv, ja seetõttu tuleks oma suguvõsa minevikku tunda.

Hüpnotisööri sõnul on esimesed kaheksa eluaastat inimese elus kõige olulisemad, sest just siis arenevad meeled ja kui sel ajal tekib mõni hingeline trauma, võib see inimest saata kogu elu.

Pereteemadelt mindi sujuvalt edasi ning Rootslasele esitati kuulaja küsimus: mida teha siis, kui suhtes on domineeriv ämm?

Rootslane hakkas seepeale aga muigama ja ütles: «Naine ei saa midagi teha, mees peab panema oma ema paika ja kui ta ikkagi tahab selle tissi otsas olla, siis ei ole mitte midagi teha.»

Hüpnotisööri arvates on naisel väga raske ämmaga võidelda, sest ämm oli ju enne naist ja selles olukorras on tülid kerged tulema. Vastutuse lükkab ta mehe kaela, kes Rootsalse sõnul peaks valima ema asemel naise.

«Kui mees ei ole peas ära otsustanud, et naine on kõige tähtsam, seni ongi probleem,» lisas ta.

Suhetes tuleb endale selgeks teha, et igaüks loob täisealisena ise oma pere ning vanematest tuleb teatud mõttes lahti lasta. See aga ei tähenda, et vanemad elust kaovad – olulised on piirid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles