Kingiideid napib? Piilu kingispikrit 12 lihtsa kingiideega!

Copy
Foto: Arsenal keskus

Põhja-Tallinnas asuv Arsenal keskus on kokku kogunud 12 erinevat, kuid lihtsat kingiideed juhuks, kui endal ideedest puudus. Sest olgem ausad: kogu aeg väga häid kinke teha - see on oskus, millega saavad uhkustada vaid vähesed.

Vaata Arsenali kingispikrit ja ole pühadeaja parim kingimeister!

1. Mõnusalt pehmed ööriided. Siidine hommikumantel, soe pidžaama ja karvased sussid - ideaalne jõulukombo! Ägedaid komplekte ja üksikuid tooteid leiad Arsenalis asuvatest Springfield ja women’secret Outletist ning Denim Dream Outletist.

2. Laevareisidelt tuntud maiustused, ehted või mänguasjad. Arsenalis asuvast Tallink Outletist (ehk Moe Outletist) leiad tõeliselt laia valiku kingiideid!

3. Juuksehoolduskomplekt. Näiteks Olaplex - kvaliteetne, tunnustatud ja kõrgelt hinnatud kaubamärk, mis pikajuukselistele kindlasti väga meeldib! Küsi täpsemat nõu Iluarsenal salongist.

4. Talvised lemmikud: UGG saapad ja sussid. Lambanahast ikoonilisi saapaid ja susse leiad eri värvides ja mudelites Arsenali Bestbrands Outletist ja Shoeshop Outletist.

Foto: Arsenal keskus

5. Loodussõbralikud ökotooted. Bio4You ökopoest leiad kingitusi sussišokolaadist kuni kosmeetika, toiduainete ja kodu korrashoiuni välja. Kõigile midagi!

6. Parim kink on tugev tervis! Olgu siis tegu vitamiinide, mineraalide või apteegikosmeetikaga - Apothekast leiad laia valiku tervise- ja ilutooteid igale vanusele.

Foto: Arsenal keskus

7. Taaskasutuskingid! Mõtle roheliselt ja soeta sel aastal kingid teiselt ringilt. Arsenali Uuskasutuskeskuses on unikaalsed ja põnevad kingiideed garanteeritud!

8. Kaunid pärjad, jõulutähed või hoopiski muhe potitaim. Arsenali Jardinist leiab kinke nii rohenäppudele kui neile, kes kaunite lillede lummust armastavad.

9. Tee jõuluüllatus lemmikule! Pea meeles ka oma karvast ja sulelist sõpra, sest KIKA lemmikloomapoest leiad kõike, mis lemmikule meeldib.

10. Gurmeekingitus. Mida kinkida inimesele, kellel justkui kõik olemas on? Gurmeekinke! Gourmet Club kohvik-poe kingivalik ulatub trühvliga hapukapsast kuni piparcookiedeni, glögist kingikomplektideni. Iga gurmaani lemmik! Linna mõnusaima piparkoogitaigna leiad aga Kalamaja Pagarikojast. Kala- ja mereannifännide meka on muidugi Kalaarsenal!

Foto: Arsenal keskus

11. Kõhtu ja südant soojendav jõulujook. CityAlkost leiad laia valiku glögisid, mis loovad sooja tunde ka kõige külmemal ja märjemal detsembrikuu päeval. Ära unusta ka pähkli- või glögisegu kaasa haarata!

12. Kui nüüd kingid olemas, siis tuleb need ka kaunilt pakendada. Arsenali Selver aitab hädast välja! Valikus on nii kingikotte kui ka kõike muud vajalikku!

Põhja-Tallinnas asuv Arsenal keskus on täpselt paraja suurusega: saab kõik jõuluostud sooritatud kiirelt ja mugavalt. Arsenalis ootavad sind pea 30 kauplust ja teenusepakkujat, sealhulgas Põhja-Tallinna brändioutletid ja seitse mõnusat söögikohta.

www.arsenalkeskus.ee

Copy
Tagasi üles