Saaga lõpp: Justini «kurikuulus» mikrolaineahi jõudis tagasi koju

Elu24
Copy
Justin ja Triinu Liis McNairn.
Justin ja Triinu Liis McNairn. Foto: Erakogu

Alles eile kirjutasime sellest, et Justin McNairn andis aimu, mis sai «kurikuulsast» mikrolaineahjust. Selgus, et strippar oli selle kinkinud oma endisele õpipoisile Rasmusele. Juba samal päeval jõudis mikrolaineahi tagasi koju.

Pärast suhteskandaali tagasi Austraaliasse põrutanud Justin McNairn vastas kolmapäeval sotsiaalmeedias talle saadetud küsimustele. Muidugi olid paljud küsimused seotud tema ja Triinu Liisi skandaaliga, millesse on mässitud ka mikrolaineahi.

Jälgijate küsimustele vastates tuli mikrolaineahi kohe teemaks. «Kuidas su mikrolaineahjul läheb?» küsis keegi. Justini vastusest luges välja, et strippar on n-ö kadunud seadmest teadlik.

«Ma ei tea, küsige Rasmuselt. Kinkisin selle talle,» vastas Justin. Ta lisas, et on mõelnud seda tagasi küsida, kuna Justini endine õpipoiss Rasmus on strippari sõnul varas.

Uurisime Rasmuselt, kas Justini väide, et mikrolaineahi sai just talle kingitud, vastab tõele. Justini «mantlipärija» vastas mõni tund hiljem salapäraselt: «Aitäh huvi eest, varsti selgub. Jälgige.»

Samal õhtul kinnitas Rasmus Instagrami-loos, et mikrolaineahi oli tõepoolest tema käes, kuid nüüd on see tagasi kodus ehk Triinu Liisi juures.

Rasmuse sõnu kinnitas Elu24-le Triinu Liis ise: «Mikrouun on kodus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles