Ben Affleck ei tahtnud laste pärast algul Jennifer Lopeziga suhteid soojendama hakata

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Jennifer Lopez ja Ben Affleck.
Jennifer Lopez ja Ben Affleck. Foto: Piergiorgio Pirrone/ Scanpix

Ben Affleck rääkis raadiosaates «The Howard Stern Show» isiklikust elust ning tunnistas, et kaalus pikalt enne, kui Jennifer Lopeziga suhteid soojendama hakkas.

Oscari võitnud näitleja Ben Affleck on juba mõnda aega taas koos lauljatari ning näitleja Jennifer Lopeziga, kirjutab Insider.

Affleck ja Lopez hakkasid esimest korda kohtamas käima 2002. aastal filmi «Gigli» tegemise ajal ning kihlusid samal aastal. Ootamatult katkestasid nad siiski kihluse ning läksid ametlikult lahku 2004. aastal.

2005. aastal oli Affleckil juba uus suhe Jennifer Garneriga ja abielluti õige pea. Garnerist läks Affleck aga 2018. aastal lahku ning näitleja rääkis siis, et tundis end selles abielus justkui lõksus ja sattus seetõttu ka alkoholi küüsi. 

Affleck usub, et ta jooks endiselt, kui oleks veel Garneriga koos. Mõni aeg tagasi avas ta aga südame Jennifer Lopezile ja tundub, et õige pea kõlavad ka pulmakellad.

«Mulle tundus, et ma ei saa oma laste pärast lahkuda, aga ma polnud rahul ega teadnud, mida teha. Jõin pudeli tühjaks ja jäin diivanile magama, kuid see ei olnud lahendus,» ütles Affleck eelmise abielu kohta.

Samuti tõdeb näitleja, et suhet Lopeziga polnud sugugi lihtne uuesti alustada, sest ta ei teadnud, kuidas lapsed pideva meedia tähelepanuga toime tulevad. «Minu vastutus oma laste ees on suur. Ma ei taha teha neile midagi, mis on neile valus või hävitav. Pean neid aitama ja toetama,» sõnas ta.

Tõepoolest tõid kuulujutud suhtest Lopeziga mehe taas tähelepanu keskpunkti, kuid tundub, et lastel on kõik hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles