Jõulukampsunid loovad pühadeaegset meeleolu

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Detsembrikuus peetakse rahvusvahelist jõulukampsuni päeva ja aina populaarsem on kogu pühade perioodi jooksul anda vürtsi enda väljanägemisele vahva jõulukampsuniga. Jõulukampsunid on olnud varem populaarsed peamiselt Ameerika Ühendriikidest, kuid tänaseks on see trend jõudnud ka meieni. Kindlasti oled märganud, et jõulukampsunid on jõudnud mitmete sinu heade tuttavate garderoobi ja enamik riidekauplusi müüvad neid pühade ajal nii lastele, täiskasvanutele aga ka lemmikloomadele. Kuidas valida jõulukampsun? Kampsuni valimiseks jagame sinuga nõuandeid, mida valikut tehes jälgida.

Vali jõulukampsun, mis peegeldab sinu olemust!

Mõtle, mida soovid kampsunit kandes öelda, millist emotsiooni inimestele pakkuda. Kaubandusest leiab erinevaid kampsuneid, nii neid, mis on lõbusad, armsad, humoorikad aga ka sarkastilised. Kui sa oled loomasõber, siis vali enda jaoks kampsun, millel on näiteks põhjapõdrad. Juhul, kui armastad sära ja tähelepanu, siis sinu jaoks on ideaalne valik litrite ja säraga kaunistatud kampsun, mis paneb ahhetama kõik möödujad.

Mõtle sellele, millist kampsunit soovid kanda ja alusta otsinguid!

Kampsuni valimisel on oluline arvestada ka seda, kas sa vajad seda vaid ühe ürituse jaoks või oled valmis kampsunit kandma pikemaajaliselt. Sellest sõltub, millisest materjalist või millise sõnumiga riideeset eelistada.

Kui sa oled valmis kampsunit kandma mitmel korral ja isegi ka järgmistel aastatel, siis vali kindlasti rõivaese, mis on vastupidav ja kvaliteetne. Selleks pööra tähelepanu kampsuni materjalile ja eelista paremast materjalist valmistatud kampsuneid. Kvaliteetsed jõulukampsunid maksavad kindlasti natukene enam kui mitte niivõrd kvaliteetsest kangast õmmeldud rõivaesemed, kuid pikaajaliselt tasub see ära.

Leia enda kehakujule sobiv lõige

Oversize riided on populaarsed, kuid kõik ei kanna suure suurusega kampsunit välja, seetõttu tee valik kindlasti lähtuvalt enda kehakujust kui ka maitse eelistusest.

Sirge lõikega kampsunid sobivad kõhnadele inimestele, seevastu kumerama küljelõikega mudelid on heaks valikuks kõigile, kel on natukene kurvikam keha.

Sügav dekoltee sobib rinnakamatele inimestele, vähem rinnakad võiksid eelistada kõrgema kaelusega kampsuneid. Meeles tuleb pidada, et puhvis varrukad jätavad laiade õlgade mulje ja kõik, kel on loomult laiem õlavööde, peaksid selliste varrukatega mudeleid vältima.

Vali õige värvitoon

Jõuluvärvideks on punane, roheline, valge kui ka erinevad säravamad toonid nagu hõbe ja kuldne. Küllaga on jõulukampsunite värvivalik veelgi suurem ja sa saad valida täpselt sellistes värvitoonides kampsuni, mis sulle enim sobib. Kõigile ei sobib punane toon või lihtsalt ei tunta end seda kandes hästi, siis tasub eelistada mõnes teises toonis rõivast. Must värv on pea alati kindla peale minek - selle tooni suureks eeliseks on ka see, et selle tooniga annab hästi sättida ka teised riided.

Leia enda lemmik jõulukampsun ja kanna seda kontoris, kodus või pere pildistamisel!

Copy
Tagasi üles