MARSS SISENEB AMBURISSE ⟩ Ärkamas on tuline seiklusnälg

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Marss viibib Amburis 13. detsembrist 24. jaanuarini.
Marss viibib Amburis 13. detsembrist 24. jaanuarini. Foto: Shutterstock

Astroloogiline ilm annab lootust, et päev-päevalt kasvab inimeste tegevuses nüüd entusiasm ning tekib üha uusi plaane ja väljavaateid. Kirglik ja sõjakas Marss väljendub nüüd läbi suurima seikleja, Amburi energia, tuues värskust ja põnevust nii töörindel kui ka suhetes.

13. detsembril lahkus meie jõudu ja tahet koordineeriv Marss intensiivsest, kuid salapärasest Skorpionist ja sisenes entusiastlikku Amburisse, mida võime kogeda kuni 24. jaanuarini. Kui Skorpioni mõju all võeti initsiatiivi kaalutletult ning sooviti jätta palju asjaolusid saladuseloori alla, siis Amburis liikuv Marss innustab kõiki julgelt peale hakkama ning oma ideaale järgima.

Eelneval perioodil saavutas rohkem edu see, kes sepitses oma plaanid põhjalikult ette ning hoidis need enda teada, kuniks võit juba praktiliselt kindlustatud. Ent nüüd võidab hoopis see, kes usaldab elu ning sihib julgelt ja avameelselt oma eesmärke. Nüüd on aeg olla oma ettevõtmistes vapper, avatud ja otsekohene.

Lisaks toob Marss Amburis kaasa suurema soovi lõbutseda ja naerda, see seis armastab huumorit ning optimistlikku ellusuhtumist, mis oskab leida kõiges midagi head. Kui Marss viibis Skorpionis, juhtis inimesi rohkem tõsidus, hirm, kontroll ja kahtlused. Nüüd aga hakkab juhtima entusiasm ja naer!

Kuna Marss Amburis vaimustub kergesti, tahab ta võtta ette väga palju asju. Ent selles asendis Marsi entusiasm ei vea alati projektides lõpuni välja - enne, kui üks tegevus saab korralikult lõpetatud, on Marss Amburis leidnud juba midagi uut põnevat. Seetõttu nõuab see periood, et pingutaksime oma lahedate ideede lõpule viimise nimel rohkem.

Inimesed, kelle sünnikaardis on tuleenergiat (planeete Lõvis, Jääras või Amburis) vähe, võivad sellel ajal kiiresti ära väsida, kuna Marss Amburis juhib nende energiat paljudesse erinevatesse suundadesse, samas kui nemad on harjunud oma energiat kokkuhoidlikumalt ja fokuseeritumalt kasutama.

Ent need, kellel juba niigi väga palju tuld, võivad ereda leegiga sootuks läbi põleda. Saabuvat entusiasmi ja pealehakkamist tuleks hästi ära kasutada, kuid samas ka hoolitseda iseenda ja oma piiride eest.

Aga parimal juhul annab see aeg inimestele inspiratsiooni tegutseda, seigelda ning elu värskelt kogeda!

Mida toob Marss Amburis suhetesse?

Suhetes toob Marss Amburis samuti kaasa soovi seigelda – see on parim aeg, et partneriga koos eksootilisele reisile minna. Tegelikult sobivad kõik tegevused, mis on kuidagi uudsed, põnevad ning rikastavad - ka samu vanu asju saab teha uutmoodi. Sellel ajal ei tasuks sulguda koduseinte vahele, kuna see võib suhet nõrgendada. Võiks katsetada teistmoodi elurütmi ja lubada suhtesse rohkem värskust.

Vallalistel võib see olla aga armuseikluste aeg. Amburi märk ei saa sinna midagi parata, et üks tema suurimaid kirgi on küttida. Tavaliselt ei otsita sel ajal tõsiseid suhteid ning soovitakse kogeda midagi eksootilist ja teistsugust. Midagi, mis murraks välja igapäevasest rutiinist ja näitaks, et elus on veel palju muud, mida avastada. 

Kuna hetkel on Veenus pühendunud Kaljukitses ja Marss seiklevas Amburis, siis suhetes, kus mees ja naine on oma traditsioonilistes soorollides, on suurem tõenäosus, et pühendunud lojaalse naise kõrval olev mees hakkab otsima seiklusi (juhul, kui suhtes on probleeme, loomulikult). Veenuse retrograadsus võib omakorda viidata sügavale pettumusele, mida selline naine läbi elab. 

Kokkuvõte Amburis liikuva Marsi mõjust

Üldiselt annab Marss Amburis siiski kõigile rõõmu, elujõudu ja pealehakkamist juurde. Tahetakse tegutseda oma ideaalide nimel. 

Kõige keerulisemad päevad saavad olema 10. - 12. jaanuar, mil Marss jõuab kvadraati Neptuuniga. Nendel päevadel võivad inimesed käituda veidralt, kaotada sihi, teha midagi täiesti läbimõtlematut, tarbida midagi üle ning tunda end üldiselt liimist lahti olevana.

Ülejäänud ajal suuri ohte ega kriise seoses agressiivsuse, sõjakuse ja vihaga näha ei ole.

Soovitused, mida Marsi Amburis liikumise ajal jälgida

  • Ava end uutele võimalustele ja tegevustele
  • Püüa viia alustatud tegevused ka lõpuni
  • Võta hetk, et kaaluda, kas uus põnev idee on teostamist väärt
  • Väärtusta puhkamist ja tunneta oma piire
  • Püüa hinnata oma ressursse (aeg, raha, energia jm) realistlikult, enne kui alustad uue plaaniga
  • Usalda elu ja vaata, kuhu see sind viib!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles