Parimad kingiideed valentinipäevaks: Bose kõrvaklappide kvaliteet üllatab kõiki kingisaajaid

Copy
Foto: Tedra.ee

Bose mürasummutavate klappidega saab ennast muust maailmast välja lülitada ning helimaailma sukelduda või hoopis täielikus vaikuses keskenduda. Kui sinu lähedaste seas on tõelist tipptaset hindavaid heas mõttes helifriike, siis tasub valentinipäevaks just kingida Bose QuietComfort 45 kõrvaklapid.

Avatud kontoris vaikuse otsija, rõõmusta! Uutes Bose QuietComfort 45 kõrvaklappides saad segamatult tööd teha kolm täispikka tööpäeva jutti, enne kui neid uuesti laadima pead. Sama kehtib ka kodukontoris, kus uuenduse läbinud mürasummutus sind vajadusel laste mürglist 100 protsenti välja lülitab. Just vajadusel, sest nüüd saad ise valida, kas müra summutatakse täielikult või jõuab midagi ka kõrvadesse. See funktsioon on eriti kasulik näiteks tänaval, kus on vaja kuulda selja tagant läheneva jalgratta kella või peatusesse jõudvat trammi.

Mugavus ja koostekvaliteet endiselt tippklassist

Väliselt on QuietComfort 45 ja selle eelkäija QuietComfort 35II väga sarnased. Juhtimise osas on Bose ka uue mudeli puhul jäänud truuks füüsilistele lülititele. Paremalt klapipoolelt leiab nupud pausi/taasesituse ja helitugevuse reguleerimiseks ning samaaegselt kahe Bluetooth-allika ühendamiseks, vasakult mürasummutuse režiimide nupu. Sarnased on käe ja kõrva jaoks kvaliteetsed materjalid ja kaar, mille vahel tunneb pea end pehmes embuses, kuhu jääda tundideks. Erinevustest hakkavad silma padjad, mis on nüüd täiesti voldivabad ja moodsama USB-C vastu vahetatud laadimisport. Lennureisijate rõõmuks leiab klappide hoiukarbist peale laadimisjuhtme endiselt helikaabli, mida mugav kasutada ka maapeal, kui aku ära väsib.

Foto: Tedra.ee

Veel selgemad kõned

Neljanda kõnemikrofoni lisamisega ületavad uued klapid selge hääle edastamisel paljusid konkurente. Reaalajas toimuv inimkõne mürast filtreerimine teeb su jutu kuuldavaks isegi siis, kui helistad mere ääres tuule käes või liiklusmüras. Ning kuna klappe saab nüüd paaritada samaaegselt kahe Bluetooth-allikaga, saad mugavalt teha arvutis tööd, vastates samal ajal kõnedele.

QuietComfort 45 on suurepärased mürasummutavad kõrvaklapid, millel on Bose sound, tipptasemel mürasummutus, läbikostva heli režiim, tip-top kõnekvaliteet ja 24 tundi kestev aku.

Ja see pole veel sugugi kõik!

Bose tootevalikus on ka minimalistliku ja kaasaegse disainiga nööpkõrvaklappe, mis sobivad ideaalselt nii sportimiseks kui ka mistahes muuks aktiivseks tegevuseks.

Bose parimates nööpklappide QuietComfort Earbudsides on tervikuks liidetud juhtmevabadus ja aktiivne mürasummutus ning toodud mõlemad tehnoloogiad kuulmekilele lähemale kui kunagi varem. Tulemuseks on puhas helielamus nii vaiksel metsateel kui ka lärmakal peatänaval. Eks välimuse üle võib lõputult vaielda, ühele nööpkõrvaklapid meeldivad ja teisele mitte, ent kõrvas istuvad need küll nagu valatult. Tänu uudsele StayHear Maxi silikoonotsikule püsivad klapid kindlalt kõrvas, samas ei lase otsiku pehme membraan üleliigsel müral kõrva sattuda. Seda passiivset mürasummutust täiendab omakorda Bose aktiivne mürasummutus, mis lisab vaikust veelgi. Komplektis on kolm erineva mõõduga kõrvaotsikut ning IPX4 astme niiskuskindlus kaitseb elektroonikat nii higi kui vee eest.

Ka koostöö telefoniga sujub Bose QC Earbudsidel ladusalt. Mitmest mikrofonist koosnev lahendus, teeb jutu kuuldavaks isegi siis, kui seisad ralliraja ääres ning mürasummutuse astet on võimalik kõne ajal muuta.

QC Earbudsid on head kaaslased nii treeningul kui puhkusel, sest koos karbi akupangaga on tagatud aku kestvus kuni 18 tundi.

Aktiivseks treeninguks on aga loodud Sport Earbudsid. Kuna klappide põhirõhk on vastupidavusel ja peas püsimisel, siis on korpus valmistatud kergest ja tugevast plastikust. Klappide disain on lakooniline ja kaasaegne, kuid mitte toretsev. Sõrmed ei leia neilt ühtki karedat pinda ega teravat serva ja kandes varjuvad klapid kenasti peaaegu kogu ulatuses kõrva sisse. Parem ja vasak on mõlemad nupuvabad ning juhtimine toimub välisküljel asuva puutepaneeli abil. Komplektis on kolm erineva suurusega kõrvaotsikut, mida omavahel kombineerides leiab kindlasti sobiva lahenduse.

Foto: Tedra.ee

Et Bose Sport Earbudsid on loodud ennekõike sportimiseks, siis ei maksa neile pahaks panna aktiivse mürasummutuse puudumist. Ja tegelikult võikski turvalisuse huvides ümbruses toimuvast pisutki kõrvadesse jõuda. Sport Earbudside sound on super, vokaal täpne ja erinevalt paljudest konkurentidest ei upu Bose sügavasse bassisohu.

Aku kestvuse poolest teevad Sport Earbudsid ära enamikele spordihärgadele. Täis laetud aku spurdib kuni 5 tundi ja säilituskarbis olev lisaaku pakub võhma juurde 2 x 5 tunniks. Juhtmevaba ühendus ulatub kuni 9 meetrini, mis tähendab, et pole vaja telefon taskus mööda jõusaali ringi käia.

QC Earbuds ja Sport Earbuds on kõikide kingitegijate rõõmuks praegu ka soodsama hinnaga. Lisaks on saadaval QC Earbudside Limited Edition mudel.

Kõiki Bose kõrvaklappe saad osta nii maaletooja e-poest www.tedra.ee kui ka volitatud Bose edasimüüjate juurest.

Copy
Tagasi üles