FOTOD ⟩ «Elada teadmisega, et olen justkui pätt ja kaabakas, on väga ebameeldiv!» Skandaalne Kristi Loigo käib meediaväljaandega kohut

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy

Skandaaliga ekraanilt kadunud «Kodutunde» produtsent Kristi Loigo nõuab Eesti Ekspressis ilmunud artiklis kõlanud väidete ümberlükkamist ja mittevaralise kahju hüvitamist. Mitu korrust Loigo koerakuudil siis ikka on ja kuidas mõista väidet, et Loigo on «Kodutunde» suurim abisaaja. 

2018. aasta 25. aprillil ilmus Eesti Ekspressis persoonilugu pealkirjaga «Telesaade vaeste aitamisest tegi produtsent Kristi Nilovist jõuka inimese».

Kristi Nilov, kes nüüd kannab perekonnanime Loigo, esitas Ekspress Meedia vastu hagi, nõudes artiklis kõlanud väidete ümberlükkamist. Ta soovis, et kummutataks väited, et Kristi Nilov on «Kodutunde» suurim abisaaja, tema elamu juurde kuulub kahekorruseline koerakuut ning et ta on kahele töötajale jätnud töötasu maksmata. Lisaks peab Loigo ebaõigeteks faktiväideteks ja solvavateks väärtushinnanguteks neid artiklis anonüümsete allikate öeldud väiteid: Kristi Nilov on mürk, mis tapab kõik enda ümber; Kristi Nilov on kõige halvem inimene, keda ma tean.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles