TREILER ⟩ Apple ostis ära Vene sarja rikkuritest ja vaestest surrogaatemadest

Spekter
Copy
Vene draamasari «Konteiner» (Container) jõuab Apple TV+ teenusesse kevadel 2022.
Vene draamasari «Konteiner» (Container) jõuab Apple TV+ teenusesse kevadel 2022. Foto: Promoposter

Apple ostis oma voogedastusteenuse tarbeks ära sünge Vene draamasarja «Konteiner» (Container). Tegu saab olema esimese Vene originaalsarjaga Apple TV+ teenuses, teatab Variety.

Kaheksaosaline seriaal räägib vaestest oludest pärit Sašast, kes teenib raha surrogaatemana ehk sünnitab teenusena kunstliku viljastamise teel eostatud lapsi. Erinevalt oma tavapärastest kundedest soovivad püstirikkad Vadim ja Marina, et noor naine koliks nende juurde elama ning kasvataks nende last oma üsas pererahva valvsa pilgu all. Nii leiab Saša end kummalisest ja võõristavast rikkurite maailmast, mis näitab talle kiiresti oma suhtumist alamasse klassi. Paari luksuslikud kodus elades hakkavad peagi aga välja kooruma saladused, mis näitavad tulevaste lapsevanemate tõelist palet ning selgub, et saladusi on ka Sašal endal.

Sari jõudis Venemaal esmakordselt eetrisse septembris. Šaša rollis astub üles tuntud näitlejanna Oksana Akinshina («Lilja 4-Ever», «Bourne'i ülemvõim»).

Vaata sarja pikka tutvustustreilerit:

Ainsaks Vene sarjaks see Apple TV+ teenuses aga ei jää: tänavu suvel sõlmis Apple kopsaka lepingu Oscarile nomineeritud filmiprodutsendi Alexander Rodnyanskyga, et too toodaks platvormile terve rea nii venekeelseid kui ka «multikeelseid» sarju. Lepingut võrreldakse Apple'i Ron Howardi ja Ridley Scottiga sõlmitud tehingutega. Vene produtsendi käe all valmisid Venemaa viimaste aastate tippfilmid «Piitsavars», «Leviaatan» ja «Armastuseta».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles