Külalised avavad noorte klubi-kohviku IN

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Külalised avab noorte klubi-kohviku IN.
Ansambel Külalised avab noorte klubi-kohviku IN. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/SCANPIX BALTICS

Neljapäeval, 29. jaanuaril kell 19 avab Pärnus aadressil Noorteväljak 2 uksed uus noorte klubi-kohvik IN, avapeol teeb muusikat ansambel Külalised.

Pärnu noorte vabaajakeskuse MKE koordinaator Toomas F. Aru teatel on IN spetsiaalselt noortele mõeldud klubi, kus võib niisama hängida ja tšillida või elada kaasa üritustele.

"Esilagu on plaan korraldada üritusi nädalavahetustel, kui laval käiksid bändid jazz'ist metal-core'ini ja DJd mängiksid muusikat house'ist drum&bass'ini," seletas Aru. "Anname esinemisvõimaluse loomulikult Pärnu bändidele, aga üritame kutsuda Eestis tuntud nimesidki. Meil on korralik lava, valgustus ja helitehnika."

Nagu noortekohvikule kohane, ei müüda Aru kinnitusel INis alkoholi. Noored peavad piirduma kohvi, tee, karastus- ja energiajookide ning snäkkidega.

Neljapäevasel peol sekundeerivad üle-eestilist populaarsust kogunud ansamblile Külalised DJd N-Joy ja Ree. Üritus on tasuta.

Järgmine üritus "God Save the Queen ehk Rob Howardi ärasaatmispidu" toimub uues noorteklubis juba esmaspäeval. Siis näeb laval ansambleid John Stuart Mill ja
Exprosyum. Pilet maksab 25 krooni.

IN on avatud esmaspäevast kolmapäevani 15-20, neljapäeval ja reedel 15-22.30 ja laupäeval 12-22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles