Hullunud fänn tahtis Kylie Jennerit naiseks paluda, aga koputas valele uksele

Elu24
Copy
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: ISM/Capital Pictures/Scanpix

Tõsielustaari ja ärinaise Kylie Jenneri naabrite juurde kutsuti möödunud nädalal politsei. Põhjuseks oli Jenneri hullunud fänn, kes tahtis staari endale naiseks paluda, kuid koputas valele uksele.

Kardashianide klanni kuuluv tõsielustaar Kylie Jenner oleks möödunud nädalal saanud üllatusliku abieluettepaneku, aga õnneks sekkus politsei enne, kui talle tähtis küsimus esitati.

TMZ vahendab, et politsei kutsuti Kylie naabrite majja neljapäeval, 9. detsembril, kuna nende uksele oli koputanud 23-aastane mees. Üle aia hüpanud noormehel oli kaasas suur lillekimp ja ta plaanis koputada tõsielustaari uksele.

Politsei sõnul soovis noormees avaldada Kyliele oma surematut armastust ning plaanis teda naiseks paluda. Korrakaitsjad võtsid mehe vahi alla ja esitasid talle süüdistuse eramaale tungimises. 

Pole kahtlustki, et Kylie poleks abieluettepanekut vastu võtnud ja seda mitte ainult seetõttu, et ta on õnnelikus suhtes oma tütre isa, räppar Travis Scottiga. Paar ootab praegu oma teist last.

See pole esimene kord, kui hullunud fännid Kardashianidele või Jenneritele ligi pääsevad. Mõned kuud tagasi sai Kim Kardashian endale kihlasõrmuse, mis oli peidetud SOS-pilli (raseduse vältimise tablettide) karpi.

Märtsis vahendas Elu24, et Kendall Jenner pidi 27-aastase hullunud fänni pärast lausa elukohta vahetama. Loe sellest lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles