BLOGI JA FOTOD ⟩ Rahvas valis Eesti uueks superstaariks Alika Milova! (8)

Copy

«Eesti otsib superstaari» kaheksas hooaeg on jõudnud lõpule. Eesti rahvas valis uueks superstaariks Narvast pärit 19-aastase Alika Milova, kellele kuulub 10 000 eurot ja artistileping. Elu24 otseblogis elas finalistidele kaasa superfänn Arnold Oksmaa. Vaata ka värske superstaari esimest pressikonverentsi!

Superfinalistid Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep astusid Saku suurhalli lavale võimsate etteastetega, mille seas oli nii hooaja jooksul kiitust pälvinud esitusi kui ka täiesti uusi lugusid. Superfinaalis toimuval vaatajahääletusel selgus võitja, kellele kuulub superstaaritiitel, artistileping Universal Musicuga ning 10 000 eurot.

«Eesti otsib superstaari» superfinaalis esinesid mitmed saate varasematest hooaegadest tuntud lauljad ning kõik kaheksanda hooaja finalistid: Maribel Vääna, Märten Männiste, Andreas Pall, Diana Maria Toomingas, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets ja Merili Käsper. Uue singliga esines ka saatejuht Karl-Erik Taukar.

Elu24 Instagramis hoidis superfinaali melul kätt pulsil Maribel Vääna. Elu24 otseblogis jagas oma muljeid meelelahutaja ja staarisaate superfänn Arnold Oksmaa. Pärast superfinaali kandis Elu24 üle pressikonverentsi värske superstaariga.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles