Homme esineb Tallinnas legendaarne tantsumuusika produtsent ATB

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
ATB
ATB Foto: ATB Official

Maailmakuulus DJ ja produtsent ATB esineb juba homme, 11. detsembril, Tallinna Helitehases. Ürituse korraldaja Antti Tsugarti sõnul on esinemist juba kolm korda edasi lükatud.

«Praegused piirangud ei soosi kahjuks üldse ürituse tegemist, aga edasi enam ka lükata ei soovi. Seega teeme vastavalt hetkel kehtestatud piirangutele ürituse siiski ära!» ütles kontserdi üks korraldajatest Antti Tsugart.

Saksa elektroonilise tantsumuusika DJ ja produtsent ATB on teinud muusikaäris kahekümne aasta jooksul muljetavaldavat karjääri. Esimese singliga «9 PM (Till You Come)» jõudis ta kohe Briti singlitabeli esikohale. Sealt jätkus edu, mis tõstis artisti maailma parimate DJ-de hulka.

Oma tegutsemise jooksul on artist välja andnud 11 albumit. Tantsupõrandal on peolisi hullutanud sellised ATB hitid nagu «Don’t Stop», «Killer», «The Summer» ja paljud teised. Mehe värskeim lugu on novembri viimasel päeval avaldatud pala «Starfire».

Juba homme õhtul astub ATB aga lavale Tallinna Helitehases.

Ürituse korraldaja sõnul on esinemise ajastamine olnud paras peavalu.

«Oleme seda edasi lükanud juba kolm korda. Alguses pidi üritus toimuma möödunud aasta 17. aprillil. Iga edasilükkamine on olnud väga raske ja oleme seda pikalt kaalunud ning vaaginud, et kas antud piirangute raames on üldse võimalik üritust teha. Seega jah, küsimärgi all oli üritus ka seekord!» rääkis Elu24-le Antti Tsugart, kes on ATB Eesti esinemise üks korraldajatest.

«Olime veendunud, et selle aasta lõpuks on vaktsineeritute hulk piisavalt suur ja teeme ürituse lõpuks ära, kuid siis tulid taas uued piirangud ja otsustasime, et ei lase fännidel enam oodata ja viime antud olukorras asja lõpuni, kuna me ei tea, mis tüved ja sellest tulenevad piirangud tulevad juba järgmisel aastal!» selgitas Tsugart. Tema sõnul on pidevalt muutuvate piirangute järgi väga keeruline plaane teha.

Tsugarti sõnul tuleb leppida «uue reaalsusega», kus olukord muutub pidevalt.

«Praegused piirangud ei soosi kahjuks üldse ürituse tegemist, aga edasi enam ka lükata ei soovi, seega teeme vastavalt hetkel kehtestatud piirangutele kontserdi siiski ära. Esinemine toimub algselt plaanitud reede asemel laupäeval,» ütles korraldaja, kelle sõnul ei olnud staari Eestisse toomine kergete killast.

ATB esinemisgraafik oli nimelt päris tihe ja õige kuupäeva leidmine vajas pikemat sobitamist.

«Huvi ürituse vastu oli meile üllatuseks väga suur ja näha on, et rahvas ootab piirangute lõppu ja soovib välja minna!» märkis Tsugart.

Pileteid on veel saada ticketer.ee platvormil, kuid nende arv on piiratud, sest klubisse võib lasta kehtestatud piirangute järgi vaid 1000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles