Veetiigri aasta 2022 tõotab tulla täiesti erinev kui viimased aastad ning toob kaasa uute ideaalide ja lootuste laine. Tee on avatud julgetele uuendustele,  kuid ei puudu ka omad väljakutsed. Tähelepanu peab pöörduma kardinaalselt. Mida toob aasta täpsemalt inimkonnale ja ka sodiaagimärkidele?

Oleme tulnud läbi kahest äärmiselt keerulisest aastast, mis algatasid inimkonna jaoks uued tsüklid ühiskonna ja eluksvajalike struktuuride loomises. 2020. aasta algas Saturni-Pluuto ja lõppes Saturni-Jupiteri uue tsükliga, mis algatasid aastatepikkused muutused valitsevates struktuuris. Suuremas plaanis need muutused jätkuvad, kuid on näha, et 2022. aastal võtavad need hoopis teistmoodi suuna.

Kui Hiina horoskoobis valitses meid kaks aastat metalli element - metallrott tõi agressiivsust ja metallpühvel intensiivseid pingutusi - siis nüüd liigume vee elemendi mõju alla. Veetiigri aasta algab täpsemalt 1. veebruaril 2022. Tiiger on alati julge, innovatiivne, mänguline ja soovib aidata endast nõrgemaid. Vesi muudab tiigriaasta pehmemaks, tundlikumaks ja kannatlikumaks. Metall tavaliselt eraldab, kuid vesi ühendab. Ühel või teisel põhjusel kaob vajadus eralduda ning tekib julgem soov ja inspiratsioon ühenduda.

Kommentaarid
Copy