FILMISTSEEN «Jahihooaja» naised võtavad mõõtu häbitus flirdilahingus

Spekter
Copy

Kodumaine komöödia «Jahihooaeg» on tänaseks naerutanud juba 15 000 vaatajat, tõustes Eesti kinoedetabeli tippu. Sel nädalal jõuab film ka Soome publiku ette. Filmitegijad avaldasid sel puhul filmist eksklusiivselt Spektris ühe vahva klipi.

«Alates selle nädala kolmapäevast on kõigil Soomes elavatel eestlastel võimalik «Jahihooaega» vaadata Vantaa kinos Myyri. Teeme filmitootjatena suure kummarduse sealsele Finest FMi meeskonnale, kes hoolimata kinodes kehtivatest piirangutest võtsid ette riskantse otsuse meie filmi suurel ekraanil näidata. Ühtlasi kutsume üles kõiki kodumaiseid filmisõpru selliseid ettevõtlikke inimesi kinokülastusega toetama. Elamus on garanteeritud,» lubab produtsent Veiko Esken.

«Klassikokkutuleku» autorite uusimas filmis seiklevad meeste asemel kolm säravat ja võimsa karakteriga naispeategelast, kelle lugu on tulvil häbituid seiklusi ja teravat huumorit.

Jõulude eel kinodesse jõudva uue kodumaise komöödia peategelaseks on hiljuti lahutanud Eva (Harriet Toompere). Naine kardab, et jääb ilma nii oma pojast kui ka parimast sõbrannast Marleenist (Mirtel Pohla), sest eksmehe uus noor kallim Isabel (Grete Kuld) on kogu tema elu üle võtnud. Eva otsustab iga hinna eest oma positsioonid tagasi võita, sest kaotada pole enam midagi. Ta läheb koos sõbranna Marleeni ja rivaal Isabeliga väljasõidule, mis on täis naljakaid äpardusi, kirglikke tülisid ning jahti nii ulukitele kui ka meestele. Jõulusagina keskel toimuva pöörase seikluse ajal saavad sõbrannadele nii mõnedki asjad selgemaks. Koomilistele sekeldustele ei paista aga lõppu tulevat.

«Jahihooaja» originaalstsenaariumi autorid on Claudia Boderke ja Lars Mering («Klassikokkutulek»). Eestikeelse adaptsiooni on loonud stsenarist Martin Algus ja filmi režissöör on Ergo Kuld. Filmi produtseerisid autorid ise (Kassikuld), Kristian Taska (Taska Film), Tanel Tatter ja Veiko Esken (Apollo Film Productions).

Peategelaste kõrval astuvad üles Jan Uuspõld, Priit Loog, Kaire Vilgats, Koit Toome, Hendrik Sal-Saller, Tõnu Oja, Indrek Taalmaa, Raimo Pass, Anne Paluver jpt.

Filmimuusika on teinud muusik Koit Toome.

Eelnevalt on sama meeskond toonud kinolinale ülipopulaarse «Talve» ja jaanuaris näeb ilmavalgust samuti Oskar Lutsu teose ainetel vändatud mängufilm «Soo».

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles