Kingid kõigile ühe käiguga!

Magaziin
Copy
Foto: Shutterstock

Jõulud ei ole enam kaugel ja ükskõik kui vara ei hakataks jõulukinkidele mõtlema, kipuvad need ikka viimasele hetkele jääma. Kodu- ja aiakaupade pood Magaziin on koht, kust leiad kõikidele oma lähedastele kingid ühe käiguga. Ja et sul oleks ka millestki kingituste otsimisel lähtuda, oleme kokku pannud kümme praktilist ideed, mis rõõmustaks igat kingisaajat.

1. Pusle

Kui soovid pere pisemale midagi arendavat ja samas meelelahutuslikku kinkida, siis pusle pakub alati palju põnevust igas vanuses nuputajale. Näiteks laste seas populaarse multika tegelase Peppa Pigi komplektis on kaks puslet ning üks memo-mäng, mis on täis avastamisrõõmu ning toob kogu pere laua taha ühiselt aega veetma.

2. Konstruktor purjekas

Neile, kellele meeldib asju ehitada ja selleks erinevaid tükke kokku panna, võib meelepäraseks kingiks olla konstruktor purjekas. Komplektis on 67 osa ning see sobib hästi lastele alates 10. eluaastast.

3. Kodune spaa komplekt

Üks mõnus dušigeeli ja kehakoorija kinkekomplekt päästab alati päeva. Sellised kingid on alati väga praktilised ning mis saaks olla mõnusam, kui jahedal talveõhtul vann vett täis lasta ning üks kosutav kodune spaa teha.

4. Tiigri pildiga froteerätikud

Samamoodi praktiliseks kingituseks on rätikud, sest neid kulub alati ja et järgmisel aastal on tiigriaasta, siis miks mitte kinkida kellelegi üks vahva tiigri pildiga froteerätik.

5. Köögikaal

Üks kõige levinum lubadus uueks aastaks on tõenäoliselt lubadus elada uuel aastal tervislikumalt. Et see kingisaajale lihtsamaks teha, kingi talle kas mõne spordiklubi kliendikaart, trennitarvete poe kinkekaart või miks mitte midagi taskukohasemat — köögikaal, mis aitaks söögi valmistamisel õigeid koguseid jälgida.

6. Taignarull

Mis oleks jõulud ilma piparkookideta ja kuidas saaks piparkoogid valmida ühe hea taignarullita? Kui oled märganud, et su lähedase vana puidust rull ajab juba pinde välja, siis on aeg see välja vahetada uue marmorist taignarulli vastu. Marmorist taignarulli eeliseks on ka see, et seda kasutatakse sellist tundlike tainaste puhul, mis peavad püsima külmana — tõelise küpsetusfänni must have!

7. Hommikumantel ja soojad sussid

Kujuta ette üht mõnusat jõuluhommikut: oled äratuskella kinni keeranud, tõused, millal tahad, libistad pehmed soojad sussid jalga, poed hommikuse jaheduse eest hommikumantlisse ning naudid üht kuuma maitsvat kohvi. Miks mitte kinkida selline hommik nii endale kui oma lähedasele. Pista kinkekotti soojad sussid ja hommikumantel ning kingisaaja lemmikkohv ja oledki taaskord hakkama saanud ühe praktilise ja läbimõeldud kingitusega.

8. Sokid

On inimesi, kes jõuludeks sokke, küünlaid ja raamatuid pigem saada ei sooviks, kuid meie meelest kulub pimedal talvel kõiki neid alati. Ja palju. Pealegi on villaste sokkide eelis see, et need lasevad jalal hingata. Pista villane sokk jalga ja oled terve päev külma eest hoitud.

9. Laetav pealamp

Selline pea ümber käiv taskulamp on suurepärane kingitus neile, kes armastavad päeval palju toimetada, kuid kuna päevad on lühemaks läinud ning pimedat aega on rohkem, siis on see toimetamine raskendatud. Eriti maakohtades, kus teinekord ei ole ka valgusteid. Siinkohal võib abiks olla tavaline taskulamp, aga kui käed on kinni, siis pealamp on väga heaks alternatiiviks. Nii on mugav ka näiteks väike jalutuskäik pärast jõuluõhtusööki teha või koeraga pikemale jalutuskäigule minna.

10. Roosa tööriistakomplekt

Ise ükskõik mille tegemine on aina rohkem populaarsust kogumas, aga et kõike nullist teha, on vaja üht korralikku tööriistakomplekti. Selles silmapaistvas roosas komplektis on igaks mureks vajalikud baastarvikud juba olemas ning see sobib suurepäraselt kingiks nii sõbrannale, abikaasale kui ka emale.

Ilusaid pühi!

Copy
Tagasi üles