Räppar Dr. Dre tähistas oma lahutust suurejooneliselt õhupallidega

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Dr. Dre ja Nicole Young.
Dr. Dre ja Nicole Young. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/ Scanpix

2020. aasta juunis andis Dr. Dre abikaasa Nicole Young pärast 25 aastat kestnud abielu sisse lahutusavalduse. Pärast pikka ja rasket kohtuvõitlust miljardi dollari suuruse varanduse üle on muusik nüüd lahutatud ja tundub selle üle üpris õnnelik.

Tuntud räppar, 56-aastane Dr. Dre (pärisnimega Andre Romelle Young) oli 25 aastat abielus 51-aastase Nicole Youngiga ning nende kooselust sündisid tütar Truly ja poeg Truice.

Aasta tagasi otsustas Young aga räpparist lahutada ning sellega tulid kaasa ka tohutud süüdistused. Võitlus miljardi dollari suuruse varanduse üle oli algusest peale väga äge, kuna muu hulgas vaieldi abielueelse lepingu kehtivuse pärast. 

Nüüd avaldas räppar sotsiaalmeedias eriskummalise foto tähekujuliste õhupallide taustal. Nendest moodustub kiri «Divorced AF», mis võiks tõlkes olla «S***ks lahutatud». Tundub, et Dr. Dre tähistab lahutust suurejooneliselt ja naudib seda täiel rinnal.

Jaanuaris avaldatud kohtudokumentides süüdistas Young abikaasat mitmes koduvägivalla juhtumis. Ta väitis, et Dr. Dre sihtis teda lausa mitu korda relvaga.

Veel väitis naine, et aastatel 1999 ja 2000 lõi mees teda rusikaga näkku ja pähe ning lõi jalaga ukse maha. 2016. aastal oli Young end mehe raevu eest koguni peitnud.

Dr. Dre aga eitab naise süüdistusi ning ütles kohtule: «Ma pole kunagi Nicole'i peal vägivalda kasutanud ega tema turvatunnet ohustanud.» Siiski on ta olnud ka varem vägivallajuhtumitega seotud. Näiteks on esitanud tema vastu vägivallasüüdistusi lauljad Michel ja Tarrie B ning ajakirjanik Dee Barnes.

Huvi süüdistuste vastu tõusis taas pärast biograafilise filmi «Straight Outta Compton» ilmumist 2015. aastal, sest kriitikute arvates eirati selles räppari tegelikku vägivaldset ajalugu.

Peale tohutut kriitikat tegi räppar avaliku pöördumise, kus palus vabandust kõikidelt naistelt, kellele ta on oma elu jooksul haiget teinud. «25 aastat tagasi olin noor mees, kes jõi liiga palju, ilma et mul oleks olnud tegelikku kontrolli oma elu üle. Siiski ei ole see vabandus kõigele, mida tegin. Kahetsen väga tehtud,» ütles Dr. Dre. Ta lubas anda endast kõik, et ei sarnaneks enam kunagi selle mehega, kes ta varem oli, kirjutab Hollywood Life.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles