STSEEN FILMIST ⟩ Paras Eurovisioonile saata! Ariana Grande ja Kid Cudi esitavad Netflixi staarifilmi tunnuslaulu

Spekter
Copy
Poptähed Ariana Grande ja Kid Cudi filmis «Don't Look Up»
Poptähed Ariana Grande ja Kid Cudi filmis «Don't Look Up» Foto: Netflix

Netflix avaldas stseeni jõululaupäeval esilinastuvast komöödiast «Don't Look Up», kus teevad kaasa ka globaalselt tuntud popartistid Ariana Grande ja Kid Cudi.

Popstaarid kehastavad filmis pealtnäha iseend, ent mängivad siiski väljamõeldud tegelasi. Nende esitada on filmi tunnuslaul «Just Look Up», mille sõnumiks on kutsuda kogu maailma üles vaatama tõele näkku ja kuulama, mida teadlastel öelda on. Videos näeb vilksamisi ka peaosatäitjaid Leonardo DiCapriot ja Jennifer Lawrence'it.

Vaata videot:

Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja Adam McKay («Asepresident») staaridest kubisev satiiriline ulmedraama «Don't Look Up» räägib kahest astronoomist (Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence), kes suunduvad globaalsele meediatuurile inimkonda läheneva komeedi eest hoiatama. Tragikoomilisel kombel ei võta neid keegi tõsiselt ning ei aita ka hirmuäratav prognoos, et lõpp on lähedal.

Absurdihuumori ja terava sotsiaalse sõnumiga vürtsitatud filmis astub üles terve trobikond suuri staare: Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Chris Evans, Rob Morgan, Ariana Grande, Tyler Perry jpt.

Mõne aja eest avaldas Netflist filmist ka ühe kõneka stseeni, milles astronoomid püüavad USA presidendile (Meryl Streep) ja tolle nõunikule (Jonah Hill) puust ja punaselt selgeks teha, et planeet Maad ootab 99,78 ehk sisuliselt 100-protsendilise tõenäosusega kokkupõrge komeediga. Informatsioon vallandab teadlaste hämminguks muretulva asemel aga küüniliselt kerglase arutelu selle üle, millist kokkupõrke tõenäosust oleks avalikkusele mõttekaim kommunikeerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles