Silvia Ilves: Vooglaidu püütakse iga hinna eest näidata ohtliku inimesena. Mis te teete? (2)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Silvia Ilves sõneles politseinikega.
Silvia Ilves sõneles politseinikega. Foto: Mihkel Maripuu

«Mis kohutav tühistamiskultuur meie väikeses Eestis lokkab?» küsib ühismeedias koroonapiirangute vastu protesteerinud tšellist Silvia Ilves. «Varro Vooglaidu püütakse iga hinna eest näidata ohtliku inimesena. Mis te teete?»

Silvia Ilves räägib Instagrami tehtud postituses pikalt sellest, kuidas tema arvates lokkab Eestis praegu täielik ebaõiglus. «Kuue lapse ema Mailis Reps on meie riigikogu suurim petis, kelle avalikult ülespoomist jätkatakse suure mõnuga. Ma ei kiida pettusi heaks, kuid meil on ju eksisteerimas kordades suuremaid petistest häbituid kriminaale, keda tuleks trahvidega üle külvata ning täielikult tühistada!» usub ta.

Teise näitena toob Ilves välja kohvikupidaja Elvis Braueri. «Peab vist Eesti kõige «ohtlikumat» kohvikut, vaadates neid politseivägesid videotelt, kes kangelastena inimesi terroriseerivad. Ja ristist aumeest, kaheksa lapse isa Varro Vooglaidu püütakse iga hinna eest näidata ohtliku inimesena. Mis te teete?! Miks te nii südametud olete?» küsib ta murelikult.

Vaktsineerimata muusiku tegemisi peetakse tšellisti sõnul ohtlikuks. «Elan kasinamalt, tagasihoidlikumalt, keskendun lastele, püüan olla parem ema ning muusik – muusika praegu suurtes saalides pikemaks ajaks enam ei kõla, sest vaktsineerimata muusiku tegevus on ohtlik.»

Lõpetuseks tänab Ilves kõiki, kes teda eelkõige artistina hindavad ning kes aitavad toetada kõrgkultuuri.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles