Voogedastusteenus Paramount+ jõudis Eestisse: loe, mida sealt näeb!

Spekter
Copy
«Võimatu missioon: Tagajärjed» (2018)
«Võimatu missioon: Tagajärjed» (2018) Foto: Paramount Pictures

Alates 1. detsembrist pakub Go3 Baltikumi kasutajatele laia valikut ViacomCBS sisu läbi märtsis loodud voogedastusplatvormi Paramount+ teenuse.  

 

Koostööle pani aluse TV3 Grupi ja ViacomCBS Networks Internationali vahel sõlmitud mitmeaastane leping, mis hõlmab kogu Baltikumi.

Go3st leiab nüüd mitmesugust ViacomCBSi brändide sisu, sealhulgas paljud Paramounti filmid, sh «Forrest Gump», «Võimatu mission», «Reamees Ryani päästmine», «Püüa kinni, kui suudad», «Transformerid: Viimane rüütel» ja «Z maailmasõda». Samuti CBS'i ja Showtime'i populaarsed sarjad nagu «Hea naine», «Hea võitlus» ning «Miljardid».

Tulevikus laieneb valik veelgi Paramount Picturesi filmide ja Showtime'i sarjadega, sealhulgas ülemaailmsete hittsarjade uute hooaegadega.

Koostöö hõlmab ka tuntud brände Nickelodeon ja Nick Jr. ning nende populaarseid animatsioone nagu näiteks «Käpapatrull», «Käsna-Kalle Kantpüks» ja «Sini vihjed». Samuti jõuavad Go3 MTV legendaarsed sarjad nagu «Daria» ja «Pimp my ride» ning populaarsed seriaalid nagu «Catfish: The TV Show» ja «Jersey Shore».

Esmakordselt jõuavad Baltikumisse brändid Awesomeness ja Comedy Central. Vaatajad saavad nautida Comedy Centrali saateid nagu «Drunk History», «Awkwafina is Nora From Queens» ning «Key ja Peele», samuti Awesomenessi sarju nagu «Zac & Mia» ja «Light as a Feather» ning paljusid teisi. Comedy Centrali, Awesomenessi ning mitmed Nickelodeoni ja MTV saated on Go3-s eksklusiivselt läbi Paramount+ teenuse.

Paramount+ alustas tegevust märtsis 2021, tegutsedes enne seda alates 2014. aastast CBS All Access nime all. ViacomCBSi voogedastusteenustel sh Paramount+ teenusel on kokku 47 miljonit tellijat üle maailma.

Platvormilt leiab muu hulgas menuseriaali «South Park» uusimad osad ning peaks saabuma sarja jätkuna lausa 14 täispikka mängufilmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles