TELETOPP ⟩ Kuidas meeldis Eesti televaatajale nostalgiline «Kuulsuste lahing»?

Spekter
Copy
«Kuulsuste lahing»
«Kuulsuste lahing» Foto: Kairit Leibold

Möödunud nädala Eesti telesaadete edetabeli tipus oli, nagu tavaliselt, «Pealtnägija». Esikümnesse kerkis ka ETV uhiuus telemäng «Kuulsuste lahing», milles võistlevad nostalgilises trivias tuntud näitlejad.

Marko Reikopi ja Maire Aunaste juhitud uut saadet kogunes telerite ette vaatama keskmiselt 165 000 vaatajat saateminuti kohta, selgub Kantar Emori teleauditooriumi mõõdikuuringust, kus on liidetud nii otsevaatamine kui ka eetripäeva järelvaatamine.

Viimati tõsis ETV uutest telemängudest edetabelisse Margus Saare juhitud «Orkestri mängud», mis tegi uuest saatest nõrgema avangu ning suutis Eesti vaataja kõrget huvi hoida kaks nädalat (vastavalt 122 000 ja 126 000 vaatajat). Muusikalise telemängu oktoobris startinud esimene hooaeg koosnes kokku seitsmest saatest. «Kuulsuste lahing» võttiski üle kontsertsaate koha ETV reedeõhtuses telekavas.

Edetabelist leiab sel nädalal lisaks tavapäraselt menukatele rahvusringhäälingu saadetele ka «Eesti Laulu» konkursi veerandfinaali saate, mis sedapuhku märgatavalt vähem vaatajaid kogus (131 000) kui nädal tagasi (169 000).

Vaata edetabelit (tabelist leiab ka eelmiste nädalate statistikat):

 

Vaata «Kuulsuste lahingu» avasaadet, kus läksid vastamisi Tallinna Linnateatri näitlejad Piret Kalda, Argo Aadli ja Andero Ermel ning Eesti Draamateatri näitlejad Merle Palmiste, Rein Oja ja Taavi Teplenkov.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles