Nõmme terviserajalt leitud naise surmaga on seotud tema kriminaalse minevikuga tütar

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Marko Saarm

Reede hommikul sai politsei teate, et Tallinnas Nõmmel leiti vägivallatunnustega surnukeha. Politsei selgitas välja, et naise tapmisega on seotud kaks tema tuttavat, ning laupäeva õhtul peeti kahtlustatavatena kinni 42-aastane mees ja 25-aastane naine. Viimane osutus tapetu tütreks.

Teate Nõmme terviserajal leitud surnukehast sai politsei reedel, 3. detsembril kella 7 paiku hommikul ning politsei selgitas välja, et tegu on 46-aastase naisega. Kuriteos on alust kahtlustada kahte tema tuttavat.

Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse juhi Hisko Varese sõnul asusid politseinikud kohe juhtunut uurima ning laupäeva hommikuks õnnestus välja selgitada surnud naise isik ja see, et surmaga võib olla seotud kaks tema tuttavat. «Kogusime piisavalt infot ja tõendeid, et laupäeva õhtul kahtlustatavad kinni pidada. Menetlustoimingud on alles algusjärgus ja lähiajal annavad kahtlustatavad oma ütlused, mille järel selguvad ka nende täpsemad motiivid. Praeguse info kohaselt saame aga kinnitada, et tapmine oli raske tagajärg osapoolte vahel tekkinud tülile ning kahtlustatavad ja tapetud naine olid tuttavad,» selgitas Vares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles