Alika sai pärast Tõnis Mäe laulu esitamist vanameistrilt kõne: ma ei unusta seda kunagi

Elu24
Copy
Alika Milova esitas 21. novembri saates Tõnis Mäe ballaadi «Kaunilt kaua».
Alika Milova esitas 21. novembri saates Tõnis Mäe ballaadi «Kaunilt kaua». Foto: Remo Tõnismäe

«Eesti otsib superstaari» superfinalist Alika Milova avaldas finaalieelses erisaates, et sai paar nädalat tagasi pärast Tõnis Mäe hiti esitamist vanameistrilt kõne. «See oli väga suur au,» tunnistas 19-aastane lauljatar.

Üle-eelmise nädala pühapäeval tuli superstaarisaate noortel osalejatel esitada kodumaist eelmise aastatuhande laulu. Alika Milova valis Tõnis Mäe ballaadi «Kaunilt kaua» ning pälvis taas kohtunike kiituse ja televaatajate heakskiidu – lauljatar hääletati järgmisesse vooru.

«Eesti otsib superstaari» finaalieelses erisaates meenutas superfinalist Alika, et sai pärast üle-eelmise nädala saadet telefonikõne, mis ei lähe kunagi meelest. «Tõnis Mägi helistas mulle pärast esinemist. Mu nimi on ju Alika ja ta väga palju rääkis just sellest, et ma olengi see allikas,» avaldas lauljatar erilise kõne sisu.

«Ma arvan, et seda ma kunagi ei unusta, see oli väga suur au,» tunnistas Alika.

Alika esitust, mis pani isegi vanameistri telefoni järele haarama, vaata siit!

«Eesti otsib superstaari» superfinaal toimub nädala aja pärast, 12. detsembril. Uhke tiitli, 10 000 euro ja artistilepingu nimel võistlevad Alika Milova ja Wanda-Helene Ollep. Eesti kaheksanda superstaari valivad televaatajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles