STSEEN SARJAST ⟩ Vaata, kuidas «Poissmehe» saates naisi tüssanud hurmur kapist välja tuli

Spekter
Copy
2018. aastal tõsielusarjas «Poissmees» 30 naisega kohtingul käinud Colton Underwood tunnistas 2021. aasta kevadel, et on gei.
2018. aastal tõsielusarjas «Poissmees» 30 naisega kohtingul käinud Colton Underwood tunnistas 2021. aasta kevadel, et on gei. Foto: Kanal 2

Reedel Netflixi jõudnud dokusaade «Coming Out Colton» jälgib kuues episoodis  Eesti kanalitelgi jooksnud tõsielusaates «Unelmate poissmees» (The Bachelor) naisi lummanud Colton Underwoodi nn kapist välja tulemise lugu.

Täna 29-aastane jänkivuti staar oli USAs kuulus juba enne telesaadet, kuna mängis mitu aastat NFLi klubides. «Unelmate poissmehe» saates rivaalitsesid tema tähelepanu eest 30 naist, kes kõik püüdsid sarmikat sportlast võluda ning tema süütuse endale napsata – elu armastust otsiv hurmur olevat nimelt kuidagi «kogemata» suutnud ilmas veerandsada aastat nii elada, et tal ühegi naisterahvaga seksuaalseid suhteid polnud esinenud.

Hooaja võitis Cassie Randolph, kellega Underwood hiljem ka aastajagu paar oli. Paraku lõppes juba eos luhtuma määratud suhe suure skandaali ja lähenemiskeeluga. Nagu selgub Netflixi dokist, siis kristliku noormehe jaoks ka enesetapukatse ning otsusega oma ebatraditsioonilist seksuaalset orientatsiooni viimaks tunnistada. Sarjas näeb vaataja, kuidas Underwood oma pereliikmed, sõbrad, treenerid, usukaaslased ja avalikkuse oma suguelu tegelikkusega kurssi viib ning geielu avastama asub.

Vaata stseeni sarjast, kus Underwood oma isale tunnistab, et on gei:

Vaata sarja treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles