Näitleja Bradley Cooper on taas oma vene supermodellist eksiga koos?

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Bradley Cooper ja Irina Shayk .
Bradley Cooper ja Irina Shayk . Foto: MARK RALSTON/ Scanpix

Bradley Cooper ja Irina Shayk läksid pärast nelja-aastast kooselu 2019. aastal lahku ning selle aasta suvel olid liikvel jutud, et modell semmib räppar Kanye Westiga. Nüüd olla aga Shayki nähtud taas Cooperiga käsikäes jalutamas.

Bradley Cooperi (46) ja Irina Shayki (35) kooselust sündis imekaunis tütar Lea. Kahjuks ei pidanud nende suhe väga pikalt vastu ning nende teed läksid lahku. Sel suvel läksid liikvele aga kuulujutud, nagu oleks Kim Kardashianist äsja lahku läinud räppar Kanye West koos just Cooperi lapse ema Irina Shaykiga. 

Kuulujutu lasi lendu USA kõmulehekülg Deuxmoi, mille teatel West ja Shayk päris paar ei ole, kuid nende vahel midagi ikkagi susiseb. Mõni nädal enne seda märgati Shayki seljas särki, mille West koostöös Balenciaga moebrändiga disainis.

Nüüd on naist nähtud New Yorgis taas Bradley Cooperi käevangus armsalt jalutamas, mis on pannud inimesi arvama, et nad on jälle paar.

«Bradley ja Irina ei lähe uuesti suhtesse,» väitis HollywoodLife'ile lähedane allikas. «Nad saavad tütre pärast sageli kokku, kuid mingit romantilist suhet neil kindlasti ei ole. Siiski mingi side nende vahel on,» lisas allikas.

Teine allikas väitis aga, et Shayk on Cooperi elus olnud alati üks tähtsamaid naisi ning neil on plaan ühiselt jõule veeta, et nad saaksid oma tütrega perena koos olla.

Bradley Cooper ja Irina Shayk jalutamas.
Bradley Cooper ja Irina Shayk jalutamas. Foto: RW/MediaPunch via www.imago-images.de /Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles