VIDEO ⟩ Ämblikmehe-filmi võtted tõestasid, et lühikesel mehel tasub võtta pikk naine

Spekter
Copy
Zendaya ja Tom Holland filmis «Ämblikmees: Pole koduteed» (2021)
Zendaya ja Tom Holland filmis «Ämblikmees: Pole koduteed» (2021) Foto: Filmikaader

Peatselt kinodesse jõudva «Ämblikmees: Pole koduteed» (Spider-Man: No Way Home) staarid Tom Holland ja Zendaya – kes ka eraelus paar on – paljastasid menukas Briti jutusaates, kuidas nende pikkuste erinevus võttel naljaka olukorra tekitas.

 

Näitlejad rääkisid, et filmi ühes stseenis tuleb neil koos sillalt alla hüpata ning sellel otstarbel olid noored teineteise külge kinnitatud. Maandumisel sai jalad esimesena maha aga mitte superkangelane Tom Holland, kelle kohus oleks oma südamedaami põrkest päästa, vaid hoopis oma ekraani- ja eraelukallimast 5 cm pikem Zendaya. Filmitehniliste nüansside tulemusena tekkis olukord, kus vajaliku efekti saavutamiseks pidi Zendaya olema see, kes superkangelast kätel kannab, mitte vastupidi. «Päris tore oli vahelduseks olla see, keda kinni püütakse,» tõdes Holland.

Vaata saatelõiku, milles filmistaarid kaadritagust tegelikkust demonstreerivad:

«Ämblikmees: Pole koduteed» jõuab kinodesse 17. detsembril. Esmakordselt Ämblikmehe kinoajaloos paljastatakse filmis kangelase isik, mis seab ohtu tema superkangelase kohustused kui ka lähedased. Ees seisab suur väljakutse, mis ei muuda igaveseks mitte ainult tema tulevikku, vaid kogu multiversumi oma.

Tegemist senise Sony ja Marveli Ämblikmehe-filmide saaga kulmineeruva filmiga, mis on Hollandi jaoks kokku kuues kord imetletud koomiksikangelast mängida. Viimaseks korraks see talle aga ei jää, sest värskelt on leidnud kinnitust plaan Hollandiga koostöös terve uus Ämblikmehe triloogia publikuni tuua. Mõned leiavad, et uudis tuleb väga halval ajal, kuna rikub ootusi «Ämblikmees: Pole koduteed» filmile. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles