Rängas liiklusavariis hukkus noor koomik

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Avarii oli niivõrd raske, et Volvos olnud kannatanud tuli autost välja lõigata. Paraku ei õnnestunud 22-aastase Tambet Silla elu päästa. 
Avarii oli niivõrd raske, et Volvos olnud kannatanud tuli autost välja lõigata. Paraku ei õnnestunud 22-aastase Tambet Silla elu päästa. Foto: Jürgen Puistaja

Tartu lähistel Kardla külas hukkus üleeile raskes liiklusõnnetuses 22-aastane mees, püstijalakoomikuna tuntuks saanud Tambet Sild. Kinnitamata andmeil viibis Sild autos koos kahe teise Comedy Estonia esindajaga. Roolis oli teadaolevalt Comedy Estonia eestvedaja Louis Zezeran (41). Ta viibib praegu Lõuna prefektuuri andmeil koos 23-aastase kaasreisijaga haiglas. Juhi kõrval istunud Sild sai nii raskeid vigastusi, et tema elu ei õnnestunud päästa.

Õnnetus juhtus Tallinna-Tartu maantee 171. kilomeetril Kardla küla bussipeatuse juures, kus maastur Volvo ja veok Scania põrkasid kokku. Traagilisest avariist teatati häirekeskusele üleeile õhtul kella poole kümne paiku.

Politsei teatas eile, et esialgsetel andmetel liikus veoauto Scania Tallinnast Tartu poole, kaotas juhitavuse ja sõitis libedalt teelt välja vasakule kraavi, kuid osa haagisest jäi sõiduteele. Haagisega põrkas omakorda kokku vastassuunas liikunud sõiduauto Volvo.

Veokit juhtinud 39-aastase mehe vaatas kohapeal üle kiirabi, vigastusi tal ei tuvastatud. Sündmuskohal viibinud Kanal 2 ajakirjaniku Jürgen Puistaja sõnul roolis veokit Rumeenia kodanik, kellel on paariaastane veokijuhina töötamise kogemus. Veokil ja selle juhil on paberitega kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles