Traagilises avariis hukkus üks Comedy Estonia noortest koomikutest

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Tartu poolt sõitnud maastur.
Tartu poolt sõitnud maastur. Foto: Jürgen Puistaja

Neljapäeva õhtul kella poole kümne paiku teatati avariist Tartu lähedal Kardla külas, kus olid kokku põrganud maastur ja veok. Sõiduauto juhi kõrval istunud 22-aastane mees sai nii raskeid vigastusi, et tema elu ei õnnestunud päästa. Elu24-le teadaolevalt oli hukkunu püstijalakoomikuna tuntust kogunud Tambet Sild.

Politsei teatas reedel kell 1.22, et esialgsetel andmetel liikus veoauto Scania Tallinnast Tartu suunas, kaotas juhitavuse ja sõitis libedalt teelt välja vasakule kraavi, kuid osa haagisest jäi sõiduteele. Haagisega põrkas omakorda kokku vastassuunas liikunud sõiduauto Volvo.

Õnnetuse hetkel viibis sõiduautos kolm inimest ja veokis juht üksinda. Volvo kõrvalistuja vigastused olid sedavõrd rasked, et ta hukkus sündmuskohal. Sõiduautot juhtinud 41-aastane mees ja 23-aastane kaasreisija toimetati haiglasse. Veokit juhtinud 39-aastase mehe vaatas kohapeal üle kiirabi, vigastusi tal ei tuvastatud, kirjutab Tartu Postimees.

Avariipaigas kehtib kiirusepiirang 50 km/h. Tee oli libe, sõidukite rehvid vastasid nõuetele, kõik kahes autos viibinud isikud kasutasid turvavarustust. Mõlema sõiduki juhid olid kained.

Comedy Estonia juhtunu kohta praegu kommentaare ei jaga.

Siin on koomiku mälestuseks üks tema tuntumatest etteastetest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles