Eesti politsei tööpõllule on lisandunud maski- ja koroonapassi vastaste kantseldamine. Valitsuse asemel on just politseinikud need, kes päevast päeva provokaatoritega maid jagavad. Poliitaktivist Elvis Braueri ja teiste koroonasõdalaste videotesse jäänud korrakaitsjatel tuleb seetõttu silmitsi seista lausa tapmisähvardustega. Elu24ga rääkinud politseinikud plaanivad ette võtta kohtutee, et sõimust pääseda.

Koroonasõdalane Elvis Brauer on juba pikemat aega politseiga justkui sõjajalal. Aprillis toimunud «politseiriigi» vastasel meeleavaldusel oli just tema see, kes kongi pisteti. Samuti on ta provotseerinud ja ahistanud tervishoiutöötajaid, kes vaktsineerimist läbi viisid.

Provokatsioonidel politsei vastu loeb ta oma jüngritega pidevalt ette seadusi ja muid paragrahve, mille vastu politseinikud väidetavalt eksivad. Ta on korduvalt rõhutanud, et politseinikud on tegutsenud seadusevastaselt. Kuid tema tegevus on kaasa toonud olukorra, kus politseinikud on eraisikuliselt sattunud tohutu rünnaku alla, ning sellest pole pääsenud isegi mitte nende pereliikmed.

Kommentaarid (12)
Copy