Signe Kivi kutsuti rahvusvahelise moevõistluse žüriisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kunstiakadeemia tänasel pressikonverentsil teatas rektor Signe Kivi, et kaaluvad sihtasutuse Archimedese otsuse vaidlustada.
Eesti Kunstiakadeemia tänasel pressikonverentsil teatas rektor Signe Kivi, et kaaluvad sihtasutuse Archimedese otsuse vaidlustada. Foto: Raigo Pajula

Tekstiilikunstnik ja Eesti Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi osaleb rahvusvahelise tööriiete moevõistluse Lindström Award žüriis, hakates hindama Euroopa ja Aasia parimate moeüliõpilaste töid.

Pereettevõttest alguse saanud globaalne tekstiiliteenuste pakkuja Lindström on kutsunud võistlusel osalema juhtivate moedisaini kõrgkoolide üliõpilasi kõikjalt Euroopast ja Aasias, kirjutab Õhtuleht.

Võistluse žüriid juhib Dieseli brändi naisterõivaste kollektsiooni peadisainer Heikki Salonen.

Lindström tegevjuhi Juha Laurio sõnul on professionaalne ning kliendikeskne rõivadisain hea tekstiiliteenuse eeltingimuseks.

«Paljud ettevõtted on enda jaoks avastanud tööriiete üüriteenuse eelised ning seetõttu peab disainer mõistma firmade vajadusi töötajate riietamisel,» rääkis Laurio.

«Rahvusvahelise võistluse eesmärk on tõsta töörõivamoe tähtsust nii ettevõtete kui moedisainerite jaoks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles