Mõnusad pühadeüllatused kingikotti poetamiseks

Copy
Foto: Shutterstock

Maa on valge, väljas mõnusalt karge ning esimene adventki juba möödas. Viimane aeg hakata mõtlema, millega oma lähedasi, sõpru ja kolleege pühade ajal üllatada. Panime Sinu jaoks kokku mõned toredad ja säravad kingiideed.

Juustukuningate paradiisis täidetakse kõikide juustusõprade soovid!

Juustukuningate 18 poodi üle Eesti ja e-pood on kui päkapiku unistus – siit leiab kingitusi küll igale maitsele!

Foto: Juustukuningad

Juustukuningate kinkepakid on läbimõeldud, efektsed ja maitseküllased – pakuvad rõõmu igaühele, olenemata soost ja vanusest ning sobivad hästi näiteks äripartneritele, kolleegidele, sõpradele ja sugulastele. Siin on vaid mõned toredad näited, mis silma jäid.

Skeptiku veenmine sobib ideaalselt kingituseks inimesele, kes veel ei tea, et temas on peidus suur juustusõber.

Peolaua staar jätab peolaual varju kõik teised maiuspalad.

Juustufestival viib kingisaaja meeleolukale seiklusele, millest räägitakse veel pikka aega.

Eraisikutel on mugav teha tellimus e-poest. Paki toob kuller kohale 1–3 tööpäeva jooksul, et saaksid selle ise edasi kinkida, või viib kinkepaki otse kingisaajale. Kullerteenust on võimalik tellida üle Eesti ja alates 50-eurosest ostust on transport lausa tasuta. Samuti ootavad valmis kinkepakid kõikides juustupoodides üle Eesti, kust neid on mugav sündmusele minnes kaasa haarata.

Äriklientidel on hea teada, et Juustukuningad tegutsevad kiirelt ja kogenult ka eri- ja hulgitellimuste puhul ning kinkepakkide valmistamine sujub ladusalt ka 100 või 1000 kaupa. Äriklientidel on tellimiseks kõige mugavam helistada numbril +372 56 983 583 (E-R 9-18) või kirjutada kingitus@juustukuningad.ee.

Vaata inspireerivaid näidispakke, tee tellimus ja jõulud võivad tulla!

Blank

Kingigiid – jõulukingitusi erinevatele inimtüüpidele

Nurme looduskosmeetika on Su elu lihtsamaks teinud ning pannud kokku kingisoovitused erinevatele inimtüüpidele (PS! võta neid tibakese huumoriga, sest tegelikult armastavad nad kõiki võrdselt).

Foto: Nurme Looduskosmeetika

Spordihunti üllata magneesiumiga, seda ei ole neil kunagi liiga palju. Magneesium leevendab lihaskrampe, aitab treeningust kiiremini taastuda ja lõdvestuda, parandab unekvaliteeti ja hõlbustab uinumist. Kinkekomplekt magneesiumisprei ja -helvestega on ideaalne valik, sest topelt ei kärise.

Torisejale pane kokku tujutõstvate eeterlike õlide komplekt difuuseriga ja teed kingituse ka kõikidele teistele, sest nüüd levitab toriseja paha tuju asemel hoopis rõõmu! Aroomiteraapias soovitatakse selleks puhuks mandariini, magusa apelsini, tsitronella ja greibi eeterlikke õlisid.

Veganile tuleb empaatilise inimesena muidugi kinkida vaid vegan tooteid ning 90% Nurme toodetest seda ongi. Vältida tuleb vaid deodorante ja huulepalsameid mesilasvahaga ning kitsepiima näoseepi. Jälgi toodete valimisel vegan märgistust ja loe täpsemalt blogipostitusest!

«Ahh, mul ei ole midagi vaja!» sõbrale vali Nurme virtuaalne kinkekaart, sest ühel hetkel on tal ikkagi midagi vaja. Ja sel saatuslikul momendil saab kingisaaja endale valida midagi meelepärast Nurme sadade toodete seast.

Rapuntselile, geeniloteriil peavõidu saanud naisele, peab otseloomulikult kinkima Nurme juuksehooldustooted. Vali talle välja kinkekarp Nurme šampooni ja palsamiga, lõõgastavaks õhtuks sobib ideaalselt mõni Nurme juukseõli ning level 2 loodussõbralik kingiidee on Nurme zero waste tahke šampoon.

Tutvu Nurme looduskosmeetika toodetega www.nurme.eu

Copy
Tagasi üles