Leidsid üksmeele! Triinu Liis täägis Justini ära, aga lükkab kuuldused leppimisest ümber (2)

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Justin ja Triinu Liis
Justin ja Triinu Liis Foto: @mmeettheleos

Pikalt kestnud verbaalne pingpong Eesti kuulsaima paari vahel võttis kolmapäeval pisut ootamatu pöörde, kui blogija Triinu Liis McNairn täägis oma Instagrami story's ära koduvägivallas süüdistatud abikaasa Justini ning viimane seda sõnumit edasi jagas. Kuna paar on sotsiaalmeedias üle tüki aja üksmeele leidnud, tõmmati kohe üles jutud leppimisest. Triinu Liisi sõnul neil alust siiski pole.

Lisatud 9.05.2023: Justin McNairni osas alustatud kriminaalmenetlus lõpetati oportuniteediga 2023. aasta veebruaris.

Triinu Liis kurtis kolmapäeval Instagrami story's laialdase meediakajastuse üle, mis tema pereelu viimasel ajal saatnud on. Möödunud nädala neljapäeval tulid ilmsiks karmid süüdistused, mille kohaselt on mullu Austraaliast Eestisse kolinud strippar Justin McNairn kasutanud kodus eestlannast abikaasa Triinu Liisi peal füüsilist vägivalda ning asjasse on korduvalt sekkunud politsei.

Triinu Liis täägis ehk märgistas oma hiljutises Instagrami-loos ära ka Justini kasutaja, mispeale viimane sõnumit oma kontol edasi jagas. Tundub, et vähemalt ühes asjas on Justin abikaasaga nõus – meediakärast on nad väsinud. Ega ometi tähenda ühised sõnumid, et staarpaar on ära leppinud?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles