Juba järgmisel nädalal tehakse Tallinna sadamas Admiraliteedi basseinis kindlaks, kumb sugupool on aktiivsem talisupleja – kas mehed või naised. Vastus küsimusele selgub Iceswim Festival 2021 raames, kus ühtlasi läheb järjekordse maailmarekordi püstitamiseks. Üritusest ja taliujumisest räägib korraldaja Aivar Tugedam.

Järgmisel nädalavahetusel, 10.–12. detsembrini toimub Tallinna sadama Admiraliteedi basseinis tänavune Iceswimi festival ehk Eesti lahtised meistrivõistlused taliujumises.

Tänavu on festivali raames plaanis püstitada järjekordne maailmarekord pikimas teateujumises, kus võistlevad omavahel naised ja mehed. Start antakse kõigile samal ajal ning ujumine kestab kahel real, kuni ujujaid jätkub. Osaleda saab igaüks, kes suudab ilma kõrvalise abita ujuda 25 meetrit.

Need, kes Tallinna sadamasse ise ei jõua, saavad maailmarekordi püstitamisele kaasa elada Elu24 otseülekande vahendusel.

1. detsembriks oli üritusele registreerinud umbes 150 talisuplejat. Praegu on registreerunutest noorim 8-aastane ja vanim üle 70-aastane. Festivalil saame ühtlasi teada, kumb sugupool on aktiivsem talisupleja – kas mehed või naised.

Üritusele saad registreerida SIIN.

Seda, kumb sugupool järgmisel reedel peale jääb, ei oska ürituse korraldaja Aivar Tugedam päris kindlalt ennustada, kuid pakub, et...

Kommentaarid
Copy