Jaak Madison: tõenäoliselt teeb Elvis Brauer riigikogu valimistel kõva tulemuse (12)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Elvis Brauer Ja Varro Vooglaid skandaalse kohviku ees.
Elvis Brauer Ja Varro Vooglaid skandaalse kohviku ees. Foto: Madis Veltman / Postimees

Terviseamet tegi teisipäeval OÜ-le MEM Kohvikud ettekirjutuse Vana-Kalamaja tänaval asuva toitlustuskoha sulgemiseks, sest ettevõte eiras korduvalt valitsuse korraldusega kehtestatud kontrollinõudeid. Jaak Madison arvab aga, et kohviku eestvedaja koht võiks olla edaspidi hoopis riigikogus.

«Jättes kõrvale kõik jaburad valitsuse korraldused ja politsei võimsa ressursi mingi kohviku juures, kui samal ajal tõmmatakse taas koomale sisekaitsevõimekust maapiirkondades, siis tõenäoliselt teeb Elvis Brauer riigikogu valimistel kõva tulemuse. Ärksaid isikuid on sinna seltskonda küll hädasti tarvis,» lajatab Jaak Madison sotsiaalmeedias. 

Madisoniga nõustub ühismeedia vahendusel ka Varro Vooglaid. «Jaagul on õigus – kui suudad säilitada külma närvi ja selge pea, siis oled vastava soovi korral pooleteise aasta pärast pea kindlalt riigikogu liige. Ja mitte lihtsalt üks 101-st liikmest, vaid üks kõige olulisemaid ning päris kindlasti üks kõige suuremat südant ja teravamat mõistust omavaid liikmeid. Kõike seda ebaõiglust, mida praegu sinu suhtes tehakse, saad hakata siis juba sootuks uuelt platvormilt sirgeks ajama. Praegu võib Elmar Vaher vaadata sulle ülevalt alla, aga siis on ta sunnitud vaatama alt üles – lõpuks võid talle ehk isegi aitäh öelda, et ta aitas asjad nõnda korraldada. Usun, et see mõte annab jõudu homsele ja ülehomsele vastu minna. Ole tugev ja pea meeles, et rauda karastatakse tules!»

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles