Video: PETA uues reklaamis viidatakse rajule seksile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PETA avaldas uue äärmusliku lihasöömisvastase reklaami
PETA avaldas uue äärmusliku lihasöömisvastase reklaami Foto: Youtube

Maailma suurim loomakaitseorganisatsioon PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) avaldas selle nädala esmapäeval uue lihasöömise vastase reklaami.

PETA varasemad taimetoitlasteks hakkamise reklaamid on olnud äärmuslikud ning ka uus ei ole erand, edastab iltalehti.fi.

Reklaami alguses harrastavad noored raju seksi, pärast seda on noort naist näha tänaval kõndimas kaelatoega. Noorte voodi juures olevasse seina aga on tekkinud peakujuline auk.

PETA uus taimetoitluse reklaam on tekitanud vastuseisu, kuna see andvat pildi, et naistevastane vägivald on lubatud.

Internetikommentaarides seisab, et selle reklaamiga on hea maitse piir ületatud, kuna seal on nii paarisuhte vägivalda kui ka viide vägistamisele.

PETA esindaja Lindsay Rajt kaitses reklaami öeldes, et tegemist on huumoriga.

«Meie reklaami sõnumiks on kutsuda naisi ja mehi üles hakkama taimetoitlasteks, kuna loomsed toiduainet võivad tekitada südame ja veresoonkonna haigusi. Lisasime natuke musta huumorit. Taimetoitlaseks hakanud mehel on rohkem energiat ning ta sooritusvõime voodis paraneb märgatavalt,» selgitas esindaja.

Rajti sõnul ei ole selles reklaamis viidet paarisuhtevägivallale.

«Reklaam lõppeb sellega, et naine läheb hoolimata rajust seksist ja kannatada saamisest mehe juurde tagasi. Selle reklaami idee on täiesti selge,» lausus Rajt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles