Kust leida kvaliteetsed ja põnevad kingid lastele kuuse alla ja sussi sisse?

Copy
Foto: ESTONKIDS

Otsid lapsele kinki? Iga lapsevanem ja peretuttav teab, et see võib olla keeruline ülesanne. ESTONKIDS e-poest leiab kingid igas vanuses lastele imikust koolieelikuni, nii sussi sisse kui kuuse alla. Kahe lapsevanema loodud mänguasjapood koondab enda alla lelud kõikvõimalikeks fantaasiaküllasteks mängudeks ja arendavateks tegevusteks.

Pere-ettevõte ESTONKIDS sündis vajadusest leida oma lastele igapäevasteks tegevusteks kvaliteetseid, funktsionaalse disainiga lelusid, mis pakuksid rõõmu pikaks ajaks. Nii sündiski kaua oodatud pood, mis rõõmustab nüüd juba paljusid teisi lapsevanemaid. Täna leiab nende e-poest rohkem kui 15 eri Skandinaavia brändi tooteid.

Tooteid valides on lähtutud eeskätt keskkonnasõbralikkusest ja mänguasjade pikast elueast. Nii leiab sealt eeskätt puidust mänguasju, mille eluiga peaks kestma oluliselt kauem kui näiteks plastikust lelude puhul. Pehmete toodete puhul on eelistatud puuvilla.

Jõuludeks on ESTONKIDS poes varuks palju põnevaid vajalikke ja põnevaid kingiideid nii poistele, tüdrukutele, aga ka beebidele. Lisaks leiab e-poest eraldi sektsiooni „lastega kokkamine“, kust saab kõik vajaliku selleks, et ühine toidutegemine oleks lastega lõbus, lihtne ja turvaline. Sealt saab nii jäätise- kui piparkoogivorme ning keskkonnasõbralikke silikoonist kõrsi. Mis võiks olla mõnusam, kui pühade ajal ühiselt köögis tegutseda ning kogu perega midagi maitsvat valmistada?

Ka vee- ja vanniarmastajatest lastele leiab ESTONKIDS poest hulganisti põnevaid vannitarbikuid ja -mänguasju. E-poest leiab nii naturaalset laste hoolduskosmeetikat, lustakaid puuvillast rätikuid ja isegi NAIF laste looduslikke vannipomme. Vannipommid on lõbusad ja hooldavad samal ajal lapse nahka.

Viska pilk peale ja leia ka enda pere noorimatele sussi sisse ja kuuse alla sobivad kvaliteetsed ja keskkonnasõbralikud lelud. Kogu tootevalik on üleval ESTONKIDS kodulehel. Kui võimalused silme eest kirjuks võtavad, siis on alati hea lahendus kinkida lapsevanematele kinkekaart, millega saavad nad oma lastele soetada just puuduolevad ja meelepärased kingid.

Copy
Tagasi üles