Otstarbekad kingitused jõuludeks!

Copy
Foto: Shutterstock

Tahad leida jõuludeks kingikotti midagi sellist, mida päriselt ka vaja läheb? Siin on kolm ideed, mis rõõmustavad kuuse all igaüht.

Tallinn Cutlery viib piduroogade valmistamise uuele tasemele

Kööginuga on köögis üks enimkasutatav abivahend. Tallinn Cutlery Jaapani kokanoad lennutavad toidutegemise uutesse kõrgustesse.

Foto: Tallinn Cutlery

Iga töö juures on teatud vahendid, mille kvaliteet määrab suuresti ära tulemuse kvaliteedi. Köögis on selleks kahtlemata nuga. Eriliselt kõvad terassulamid garanteerivad Jaapani kokanoa pika eluea nii, et see ei muutu kergesti nüriks. Terav ja õhuke noatera annab lõigates täpsuse ja kiiruse. Kerge kaal ja õhuke tera muudavad noa ergonoomiliseks. Nüüd pole mingi probleem valmistada pidusööki kogu sõpruskonnale – käsi ei väsi ja töö lendab!

Mõistagi ei saa üle ega ümber Jaapani nugade esteetiliselt kaunist välimusest. Iga köök on tänapäeval läbimõeldud ja detailideni viimistletud. Ka tarvikud seal võiksid teha köögile komplimendi. Jaapani nugade valmistamisel on suur osa meistrite käsitööl, kes kasutavad põnevaid sepistamistehnikaid, väärismaterjale ja erilisi pinnatöötlusi.

Parim kink on kvaliteet

Mõni ebausklik arvab, et nuga ei sobi kinkida, kuid ei maksa peljata – kvaliteetsed noad sobivad ideaalselt ka kingikotti. Kui aga siiski nugade kinkimisega seotud ebausk kuklas kummitab, võib kingiga kaasa anda euro, mille saaja kinkijale tagasi annab. Nii ei ole tegu otseselt kingi, vaid vahetustehinguga.

Kes eelistab puidust käepidemega köögitarvikuid, leiab rõõmu imeilusatest ja kergetest Senzo Black nugadest. Kes eelistab klassikalist stiili, leiab sobiva abilise Senzo Clad nugadest. Kui aga soov leida midagi erilist, on Sakai Takayuki Super Aogami süsinikterasest kokanuga terapidavuse täielik tippklass!

Uudista Jaapani kokanuge Tallinn Cutlery veebipoes või külasta esinduskauplust Mustamäe tee 16!

Blank

Alusta maitsete rännakut Specialty kohviga

Kas teadsid, et kohvigurmaanid on kõik Specialty kohvi austajad? Specialty kohv on kindla päritoluga kohv, mis on hinnatud Specialty Kohvi Assotsiatsiooni sertifitseeritud eksperdid. Nad kasutavad joogi aroomi, maitse, järelmaitse ja isegi kohviubade välimuse hindamiseks 100-palli skaalat. Kui kohv kogub üle 80 punkti, saab see endale ihaldatud Specialty tiitli. Selle tiitli on saanud vaid 10 protsenti kogu maailma kohvist! Mis aga muudab selle kohvi nõnda unikaalseks?

Foto: Kohvisemu

Maitsete teekond ootab

Kohvi koorekihti eristab teistest just peen maitsepalett. Specialty kohv peidab endas kõige ootamatumaid looduslikke noote: küpsed mustikad või maasikad, piimašokolaad või karamell, kiivid või granadill. Selline kohv on palju enamat, kui lihtsalt kohv – see on unustamatu seiklus. Veelgi enam, Specialty kohv on pidevas muutumises, kuna muutuvad ilmastikuolud muudavad kohvi maitseid aasta-aastalt. See on teekond läbi uute intrigeerivate maitsete ja aroomide, kuhu Kohvisemu teid kutsub.

Foto: Kohvisemu

Pole kindel, millist valida? Soeta degusteerimiskomplekt!

Kuna Specialty kohvisid on valikus mitmeid, pole ime, kui nende seast on keeruline leida seda üht ja ainust, mida proovida. Selleks, et ei peaks piirduma vaid ühe maailmatasemel maitsega, pakub Kohvisemu degusteerimiskomplekti, mis kõikjal kohvisõprade seas üha populaarsemaks muutuvad. Karpidest leiab väikestes kogustes erinevaid Specialty kohviube, mis pärit eri piirkondadest. See annab võimaluse korraldada oma kodus sõpradele kohvide degusteerimise õhtu, aga veelgi enam sobib see mõne kohvisõbra kuuse alla kingikotti.

Leia Kohvisemu kohvi degusteerimise kinkekarbid siit

Foto: Kohvisemu

blank

Gemoss pakub professionaalsel tasemel köögivarustust ning nõusid ka kodukööki

Gemoss on restoranide esimene valik köögiseadmete ning lauanõude valikul, kuid poodi on oodatud ka eraisikud ning kingituse leiab siit igale kirglikule kodukokale. Olemas on ka e-pood ning kaup saadetakse kiiresti kõikjale üle Eesti.

Stonecast nõud
Stonecast nõud Foto: Gemoss

Ka koduköögis tasub kasutada tipptasemel tehnikat. Suurköökide koormusele mõeldud masinad peavad koduköögis vastu terve elu ning kaupluslao hindade juures ei ole tipptehnika massbrändidest sugugi kallim. Eriti hästi sobiks jõulukingiks võimas Robot Coupe mikser või julgematele katsetajatele ka PolyScience sous vide küpsetaja või Hendi suitsutamispüstol ilusa kupli ning suitsuchipsidega.

Koka kõige olulisem töövahend on kokanuga ning kingituseks sobib eriti hästi Jaapani sari Kai Shun või noa terituskivi. Loomulikult on köögis alati vajalikud korralikud potid-pannid ning hetkel kõige trendikam ning ühtlasi väga ilus ning kauakestev materjal nende jaoks malm. Julgeme soojalt soovitada Skepshult sarja. Väga ilusad ahjunõud leiab Emil Henry valikust.

Gemossist leiab kingituse ka neile, kes armastavad ilusaid lauanõusid. Klaase, taldrikuid ning kõike muud lauakatmiseks vajalikku on Gemossis igale maitsele, kuid eraldi tasub esile tõstmist Churchilli Stonecast sari, mille nõud muudavad iga toidu sekundiga instagrami-vääriliseks ning RCR Alkemist klaaside sari oma väga ilusate ning moodsate pokaalidega.

Lisaks leiab Gemossist ka väga laia valiku toitu ja jooki, mida saab jõulukinkideks kokku sättida.

Gemoss asub Tallinnas Pallasti 4 ning on avatud E-R 9-19.00 ning L 10.00-17.00.

Copy
Tagasi üles