Tuletõrjujate saiaröstimine käivitas tulekahjupaanika

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjedepoo juht suitsuandurid ja alarmi käivitanud «süüdlast», kõrbenud röstsaia näitamas
Tuletõrjedepoo juht suitsuandurid ja alarmi käivitanud «süüdlast», kõrbenud röstsaia näitamas Foto: AFP / Scanpix

Austraalias käivitas tuletõrjujate saiaröstimine tulekahjupaanika.

Endale hommikusöögiks röstsaia teinud tuletõrjujad kõrvetasid saiad ära ja rösterist tulnud suits käivitas ülitundliku tuletõrjehäire, vahendab abc.net.au.

Kuna tuletõrjujate depoo asub majas, mille ülemistel korrustel on mitmete firmade kontorid, siis häiret kuulnud paanikas töötajad evakueerusid ehitisest.

Tuletõrjujad nägid ränka vaeva, et nendega samas majas töötavatele inimestele selgeks teha, et paanikaks pole põhjust ning tegemist on ainult saiaröstimisest tekkinud kõrbelõhna ja suitsuga, mitte tulega.

Tuletõrjujatel õnnestus lõpuks veenda kontoriametnikke oma töökohtadele tagasi minema.

«Tegelikult oli meie juhtumist kasu, sest lähenevate jõulude ja uusaastapidustuste eel tasuks inimestel oma kodus suitsuandurid üle vaadata,» sõnas tuletõrjedepoo juht Laurence Voight.

Voight lisas, et nende tuletõrjedepoo  asub majas, mis on üsna uus – ainult aasta vana ja sinna on paigutatud ülitundlikud suitsuandurid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles