Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Vallatud jõulukingitused paaridele!

Copy
Foto: Shutterstock

Murrad pead, mida kallimale pühadeks kinkida? Raba ta sel aastal jalust ning üllata armsamat mõne tõeliselt vallatu ja kirgliku kingitusega, mis pakub naudinguid teile mõlemale.

Ulaka Kaunitari kuumad kingisoovitused paaridele

Ulakas Kaunitar on vallatu pesupood, kust paarid leiavad palju põnevaid tooteid, et oma suhet vürtsitada ning koos ulakusi teha. Ja mis võiks olla partnerile veel parem kingitus kui teineteisele pühendatud aeg ja naudingud!

Foto: Ulakas Kaunitar
  • Erutavaks massaažiks sobivad Sensuva Me&You massaažiõli või Couples Choice vibreeriv massaaživahend. Väga diskreetne ja käepärase kujuga massaažiaparaat võimaldab läbi masseerida ka kohad, millele klassikalise massaaži puhul ligi ei pääse. Feromoonidega rikastatud massaažiõli paneb mõlemad partnerid end veelgi atraktiivsemalt tundma ja kütavad kire eriti kuumaks.
  • Koos kasutamiseks mõeldud mõnuvahendid, mis pakuvad suurepäraseid naudinguid on Emerald Love armurõngas ja Couples Choice puldiga paarivibraator. Ekstreemselt painduvat topeltvibraatorit saab juhtida puldiga ning valida saab lausa kümne erineva programmi vahel. Vibraator stimuleerib nii sees- kui ka välispidiselt ning hellitab G- ja P-punkti. Kergelt veniv luksusliku teemant-mustriga vibreeriv peeniserõngas Emerald Love stimuleerib kliitorit ja munandeid ning võimaldab kogeda samaaegseid orgasme. Toode on veekindel ning sobib hullamiseks ka vannis või duši all.
  • Ulakad komplektid sisaldavad erinevaid mõnuvahendeid koos katsetamiseks: Naughty&Nice advendikalenderFirst (S)experience Together ja Love Boxxx Enjoy Each Other. Isegi kui teil juba on imeline voodielu, siis mõned uued lelud lisavad suhtesse kindlasti veelgi rohkem vürtsi ning annavad suhtele uue hingamises. Need kaks kinkekarpi sisaldavad põnevaid ja avastamisrõõmu täis vahendeid.

Tutvu kogu tootevalikuga Ulakas Kaunitar kaupluses aadressil Roosikrantsi 16, Tallinn või veebilehel www.ulakas-kaunitar.ee

blank

Kas oled mõelnud, et Sinu magamistoas võiks olla rohkem särtsu? 18+ kaardimäng paaridele

«Juba esimest korda mängu kätte võttes läbis keha ärevusvärin»; «See mäng on nii äge ja kirgi küttev, et olin pikka aega täiesti sõltuvuses »; «Kui nüüd ainult lapsehoidja saaks tihedamalt tulla, siis mängiks rohkem». Just nii kirjeldatakse vürtsikat ja kirglikku kodumaist 18+ erootikamängu Vaarikas, mis on jõudnud juba üle 3000 paari magamistuppa ning andnud nii mõnelegi igapäevarutiini takerdunud suhtele uue hingamise.

Foto: Passiongames

Mängu looja Miina Kallikormi sõnul ei olnud neil mehega esialgu tegelikult üldse plaanis, et Vaarikas nende magamistoast välja jõuab. Tema sõnul oli see hästi spontaanne ja intiimne idee, mis sündis paari suurest armastusest teineteise vastu ning soovist kogeda pärast pikki koosoldud aastaid rohkem lähedust ja erutust.

Mäng toimub klassikalise linnade põletamise põhimõttel ehk võidab tugevam kaart. See, kes esimesena kaartidest lahti saab, valib tegevus- või fantaasiakaardi. Mängida võib juhendi järgi ja kasutada eeltäidetud tegevuskaarte või luua fantaasiakaartide abil mäng vastavalt oma soovidele ning paluda partneril ellu viia kasvõi see kõige-kõige pöörasem seksuaalne unistus, mis pähe tuleb. Maksimaalse naudingu saamiseks on mänguga kaasas ka naturaalne intiimpiirkonna niisutaja-massaažiõli, mis suurendab seksuaalset erutust veelgi ning annab juurde võimalusi mängulisuseks.

Kui tunned, et kirg ja põnevus on jahtunud ning vajab taas ülesleidmist, siis Vaarikas toob suhtesse kindlasti juurde särtsu, palju avastamisrõõmu ja mängulusti. Mäng on saadaval ka inglise ja vene keeles. Uuri lähemalt www.passiongames.eu

blank

Musta Pantri vallatud kingid

Lilled närtsivad, šokolaad teeb paksuks, ent seksikad mälestused on igavesed. Musta Pantri vallatud kinkekomplektid on loodud paaridele ning eelkõige selleks, et mees saaks naisele pakkuda võimsaid orgasme. PAARIDE NAUDINGUTE KOMPLEKTIST leiad koguni 15 toodet sinu ja tema naudinguteks. Luksuslikus kinkekarp on tõeline rõõmuallikas.

Foto: Must Panter

LOVE NEST SINU JA TEMA VIBRAATOR paneb naise mööda seinu ronima. Vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja g-punkti ning mees naudib penetratsiooni tihedamas tupes. Puldist juhitavus lisab vürtsi.

VALLATUTE ORGASMIDE PAARIDE KOMPLEKTIST leiad g-punktil vibreeriva peenise suurendaja, kliitori stimuleerija, erutava orgasmiõli naisele ja orgasmikreemi mehele, libesti ja lingam massaaži mõnumuna... sellest tuleb kuum öö.

IHA JA MÕNU POMM PAARIDELE äratab uinunud seksiisu jälle üles. Afrodisiaakumeid täis pomm paaridele aitab tõsta nii naise kui ka mehe libiidot, võimendab mehe erektsiooni jäikust ja mõlema partneri naudingu intensiivsust.

DORCEL GEISHA VIBREERIVAD TUPEKUULID on ilusad kui kuuseehted. Puldist juhitav vibrokuul treenib tupelihaseid ja pakub samal ajal naudinguid. Luksuslik pakend ja ulakas ent kasulik sisu ei jäta külmaks ühtegi naist.

ULAKAS DAAM KINKEKOMPLEKT NAISELE

«Ulakas Daam » kinkekomplekt vürtsitab magamistuba nagu üks kuum tšillipipar. Ehi oma kallim seksikate pärlistringidega, mis õrritavad kandes kliitorit. Seejärel kanna kliitorile Vibroh vedel vibraator, mis erutab naise kliitorit ja muudab selle tundlikumaks. Masseeri õrnalt käega. Seejärel lülita sisse Ohmama kliitori vibraator, millel on koguni 36 erinevat vibratsiooni mustrit. Minutiga orgasmini – naised on alati teadnud, et parim kliitori massaaž oma mehe poolt on ringjad liigutused kliitori ümbruses. Ohmama vibraator teeb selle liigutuse veelgi paremaks.

Leia endale ja kallimale vallatu kingitus Musta Pantri e-poest. Kui soovid kingitust kohe kätte saada, siis helista 555 11 785 

Foto: Must Panter
Copy
Tagasi üles