TARTU LIFTIPÕLENGU VALGUSES ⟩ Õismäel elav Marje Metsur trepikojas valitsevast korralagedusest: kui midagi juhtub, ei olegi muud, kui hüppa (3)

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Marje Metsur
Marje Metsur Foto: Kuvatõmmis

Algselt ilmus artikkel möödunud aasta 29. novembril. 

«Kuuuurijas» rääkis endine Tallinna linnateatri näitleja Marje Metsur, et tema kortermaja koridor on täis tuvikakat, konisid, tikke ja kõike muud. Kuna tornmaja varuväljapääs on prügist ummistunud, ei jääks tulekahju korral näitlejal aga muud üle, kui aknast alla hüpata. 

Pühapäeval, 20. novembril kirjutas Tartu Postimees, et Annelinnas Mõisavahe tänaval süttis põlema üheksakorruselise korterelamu liftišaht. Politsei pressiesindaja vahendas, et majast evakueeriti ja tervislikku seisundit kontrolliti 75 inimesel. Esmaspäeva hommikul tõdes päästeameti pressiesindaja Silver Kuusik «Terevisioonis», et säärastest kortermajadest evakueerudes saab tihtilugu saatuslikuks segamini olevad trepikojad. «Seal on kas lillepotid, lapsevankrid, tõukerattad... Tegelikult ei tohi seal midagi olla.»

Tallinnas Õismäel elav näitleja Marje Metsur rääkis möödunud aastal «Kuuuurija» saates, et tema 16-korruselise kortermaja varuväljapääs on prügist ummistunud ja tulekahju korral ei jääks tal üle muud, kui aknast alla hüpata. 

«Kui oleks noorem, siis läheks ära,» tõdes Marje Metsur, rääkides oma kodukohast Õismäest, mille 16-korruselises tornmajas on ta elanud ligi 43 aastat.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles