Reedel tegi börsidebüüdi Hepsori aktsia, mis pakkus huvi ka mitmetele Eesti kuulsustele. Kinnisvarafirma aktsiad panid teiste hulgas taskusse muusik Tanel Padar, maadleja Heiki Nabi ning filmirežissöör Peeter Rebane. 

Hepsori aktsiaid märkis kokku 18 895 investorit, suur osa ettevõttest koguneb käputäie investorite kätte. Jäme ots kinnisvarafirmas jääb ka peale IPOt vanade olijate kätte: 71,51 protsendi firmast on Andres Pärloja, Henri Laksi, Kristjan Miti ja Lauri Meidla käes.

Kuid sealtmaalt läheb põnevaks: kuna aktsiat tabas börsil ligi üheksakordne ülemärkimine, siis tuli soovijatel mängu panna suured summad, et soovitud kogus kätte saada. Rahaliselt hakkas sellele hammas peale eelkõige pensionifondidel. Nii ongi suuruselt kuues ja uus suur investor LHV roheline pensionifond 31 000 aktsiaga. Sellele järgneb SEB Energiline pensionifond 25 579 aktsiaga. Märkisid ka SEB aktiivne pensionifond, LHV roheline pluss, SEB 100 – Hepsorist ei tahtnud naljalt pensionifondid kõrvale jääda, vahendab Postimees.

Kommentaarid
Copy