Näitleja Jared Leto avaldas asjad, mida talle meeldib alasti teha

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Jared Leto.
Jared Leto. Foto: MARIO ANZUONI/SCANPIX

«The Ellen DeGeneres Show» seekordne külaline oli palavalt armastatud näitleja ja laulja Jared Leto, kelle üks ülesanne oli vastata Elleni põletavatele küsimustele – sealhulgas avaldada, mida talle meeldib teha alasti.

Jared Leto pajatas hiljuti fännidele oma eraelu üsna veidratest seikadest, sealhulgas hüüdnimest, mida ta seksmängude ajal kannab.

Ellen DeGenerese vestlussaate põletavate küsimuste vooru ajal avaldas Oscari-võitja mõned väga intiimsed üksikasjad oma elust. Lisaks paljule muule küsis DeGeneres Letolt: «Peale duši all käimise, nimeta kolm asja, mida sa teed alasti.»

Näitleja näoilme muutus enne vastamist veidi imelikuks, kuid siis lajatas ta kõik korraga välja. Nimelt meeldib talle alasti magada, kuid kellele ei meeldiks?

Veider on aga see, et Letole meeldib enda sõnul ka alasti süüa, ning kolmandaks asjaks nimetas ta voodirõõmud. Selle peale puhkes publik südamest naerma.

Veel rääkis Leto, et ta on korralik ärimees ja püüdis noorena kinos marihuaanat müüa. Seetõttu vallandati ta tookord ka töökohalt.

Mehe kodus võib samuti kohata väga veidraid asju. Näiteks olevat tal seal giljotiin ning tema enda pea koopia, mis tal ka Met Galal kaasas oli.

Kuigi ta oli enda sõnul viimati seda pead kodus näinud, kahtlustab ta, et on selle tegelikult kusagile ära kaotanud. «Sa kaotasid oma pea,» naljatas DeGeneres seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles