Kvaliteetsed ilutooted, mis rõõmustavad kingisaajat

Copy
Foto: Beauty Partners OÜ

Beauty Partners on teinud jõuluvanadele ja päkapikkudele elu eriti mugavaks – kõik kvaliteetsed ilutooted ühest kohast. Vajaliku ja sobiva leiavad nii mehed kui naised, noored ja küpsemad. Sel aastal on eriti populaarsed just need neli tootegruppi.

Enda eest hoolitsemine on kvaliteetaeg. Paraku kipub enda eest hoolitsemine tagaplaanile jääma – ikka on palju muud, mida vaja osta ja teha. Jõulud on hea võimalus kinkida oma lähedasele võimalust nautida iseenda aega.

Olaplex on hästi tuttav paljudele naistele. Olaplex tooted aitavad taastada ja hoida juukseid, et need oleksid terved ja säravad. Erinevad komplektid rõõmustavad kingisaajat kindlasti ning annavad uuele aastale särava alguse. Kingikotti on hea valik näiteks neljast tootest koosnev Olaplex Trial Kit või Olaplex Trio. Komplekt on hea viis kinkida oma lähedasele kvaliteetaega iseenda jaoks.

Lisaks Olaplexile leiab tootevalikust ka teisi armastatud brändide juuksehooldustooteid. Muuhulgas leiab endale või kallimale kingiks näiteks Davines LOVE, Alterna Color Hold, Alterna Anti-Frizz, Bumble and Bumble Bond Repair ja Living Proof tooteid.

Meie kõige suurem organ on nahk ja ühtlasi reedab see esimesena, kui oleme väsinud või on juurde tulnud aastaid. Seetõttu tuleb naha eest ka eriti hästi hoolt kanda ja juba noorest east. Peter Thomas Roth on armastatud bränd, mis ühendab endas ilu ja teaduse. Kogu bränd sündis brändi looja vajadusest ravida ja turgutada iseenda nahka ning nüüd on töö viljad jõudnud kodudesse üle maailma. Ainsana Eestis müüb PTR tooteid Beauty Partners e-pood. Üks kõige elementaarsem ja hellitavam nahahooldustoode on näomask, mis aitab hoida naha särava, puhta ja toidetuna. PTR tootesarjast sobivad ideaalselt kuuse alla PTR mask kõrvitsaga, PTR mask kurgiga, PTR Ungari mask ja PTR Iiri mudamask. Kõik PTR maskid on elegantselt pakendatud ning sobivad kingikotti kui valatult.

Kotitäis ilu ei jookse iial mööda külgi maha. Kvaliteetsed ilutooted on alati hinnatud kink, mis lisaks paremale tervisele ja kaunimale välimusele annavad kingisaajale ka võimaluse võtta aeg iseendale. Uudista kogu tootevalikut Beauty Partners kodulehelt.

Copy
Tagasi üles