Kingikott särama!

Sparkle.ee
Copy
Foto: Sparkle.ee

Kellele ei meeldiks kaunid ehted? Ehted on olnud põhjusega aastasadu klassikaline ja maitsekas kink nii jõuludeks kui muudeks tähtpäevadeks. Ehe meenutab kandjale selle kinkijat ja ühiseid erilisi hetki. Nii kingid eseme asemel hoopis terve hulga mälestusi, mida kingisaaja endaga kaasas saab kanda.

Ehetel on võim koguda endasse mälestusi. Ent üks ehe ei pea tingimata märkima vaid ühte kaunist mälestust. Viimastel aastatel on eriti suurt populaarsust kogunud kokkupandavad käevõrud, kuhu saab lisada erinevaid lülisid, mis kõneleks eri lugusid. Nomination Italy on üle maailma armastatud bränd, mis võimaldab teha just seda – luua eriline ehe, mis jutustab Sinu elu lugu.

Nomination käevõru lülide seast leiab sobivaid nii naisele kui mehele. Isegi lastele on erikollektsioonina armsad lülid saadaval. Tootevalikus on lihtsalt esteetiliselt kauneid sümboleid, aga ka temaatilisi lülisid märkimaks mõnd olulist elusündmust või ühist mälestust. Laste erikollektsioonist leiab vahvaid Lotte tegelasi, kes pere pisemate päevad rõõmsamaks teevad.

Ka meestele on Sparkle.ee ehtepoes külluslik valik ehteid, mis sobivad igat tüüpi mehele nii olulisemateks sündmusteks, aga ka igapäevaseks kandmiseks. Suureks hitiks on näiteks terasest käevõrud, aga ka erinevad kaelaketid. Roostevabast terasest ehted näevad välja maskuliinsed ning esinduslikud.

Suure valiku Nominationi ehteid jõuluvana kingikotti leiab sparkle.ee e-poest või Nomination Italy esinduskauplusest Ülemiste keskuse 2. korrusel. Lisaks Nominationi kollektsioonidele leiab Sparkle e-poest veel mitmeid teisigi armastatud brände. Tule uudistama!

Copy
Tagasi üles