Kingi lähedastele jõuludeks aega ja mugavust

Copy
Foto: Shutterstock

Mis võiks olla parem jõulukink kui aeg? Seda on alati puudu! Tänu moodsale tehnoloogiale saab nüüd igaüks oma lähedastele kinkida võimalust veeta vähem aega koduseid toimetusi tehes ja rohkem aega oma kallite jaoks. Kolmrobotit pakub kuuse alla erinevaid robotitest abilisi, mis hoolitsevad nii põranda kui näiteks akende pesu eest.

Ilmselt paljud mäletavad, kuidas üks päev nädalas oli peres koristuspäev. Kõik põrandad vajasid tolmuimemist ja pesu, pinnad puhastamist ja asjad oma kohtadele panemist. Tänapäeval saab teha kõik poole kiiremini ja poole vähema vaevaga. Kolmrobotit.ee tuleb appi, et muuta nendest jõuludest elu lihtsamaks.

Foto: Kolmrobotit OÜ

Põrandate puhastamine võib võtta palju aega ja jaksu. Eriti, kui põrandapinda on kodus palju. Üks populaarsemaid tooteid on seetõttu Neatsvor X520, mis lisaks tolmuimemisele teeb põrandatele ka märgpesu. Tõeline ajavõit! Tegu on omasuguste seas ühe soodsama mudeliga, mis suudab hallata kuni 200-ruutmeetrist maja. Tänu madalale, kõigest 7,5 sentimeetri kõrgusele disainile mahub see hõlpsasti ka enamus mööbliesemete alla.

Foto: Shutterstock

Teine tülikas ja aeganõudev kodutöö on akende pesu. Ikka ja jälle kiputakse seda edasi lükkama, sest võtab palju nii aega kui energiat. Aknapesurobot Mamibot W120-T aitab koduomanikul selle aja hoopis endale võtta ning nautida roboti tööd. Kui pole selle töösoorituses või ostus kindel, saab antud mudelit kolmrobotit.ee poest ka rentida. Nii saab veenduda aknapesuroboti võimsuses ja efektiivsuses ning seejärel see endale koju soetada. Eriti mugav on, et W120-T mudelit saab juhtida ka telefoniäpi või puldi abil.

Foto: Kolmrobotit OÜ

Lisaks neile leiab kolmrobotit.ee e-poest ka abilise aeda muru niitma ning eri robotitele vajalikke tarvikuid. Kõik tooted on Eestis laos olemas ning tarnitakse uue omanikuni igal nädalapäeval ja tasuta. Ka hoolduse eest ei pea ise muretsema, sest ka selle teeb kolmrobotit.ee ära nii nende juurest ostetud robotitele, aga ka mujalt soetatud abilistele. Nii saab kõik vajaliku ühest kohast ja mugavalt! Uudista roboteid jõuluvana kingikotti või küsi nõu kolmrobotit.ee kodulehelt.

Copy
Tagasi üles