Väärt kingiideed: BIODROGA luksuslikud tooted talviseks nahahoolduseks

Copy
Foto: Hurmus OÜ

Kui väljas puhub kõle tuul ja õhk on jäine, siis võib nahk muutuda kuivaks ja karedaks. Profikosmeetika ja nahahooldustoodete bränd BIODROGA pakub rikkalikke tooteid, millega nahka talvisel ajal turgutada. Ühte neist on lisatud lausa näpuotsatäis ehtsat kulda!

Foto: Hurmus OÜ
Foto: Hurmus OÜ

BIODROGA Promotion GOLDEN SECRET Diamond Edition (50 ml)

Kullaosakestega 24-tunni kreem sobib ideaalselt juba esimeste vananemismärkide ilmnemisel ning ühendab endas luksuse ja kõrgtehnoloogia. Kreem sisaldab erinevaid tõhusaid ja uudseid koostisosi. Näiteks Mehhiko viigikaktust, mis kosmeetikatoodetes on küll üsna uus komponent, ent mida muistsed asteegid kasutasid meditsiinilistel eesmärkidel juba 1000 aastat tagasi. Viigikaktus parandab oluliselt naha niiskustasakaalu, vähendab kuivustunnet ja suurendab kaitset väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Samuti on kreemi rikastatud õuna tüvirakkudel põhineva toimeainekooslusega, mis pinguldab nahka, vähendab kortse ja aeglustab naha vananemist. Kreem tuleb kanda puhtale nahale ning tänu kergele kreemjale tekstuurile ja sära andvatele osakestele taastab see näonaha terve jume.

Uuri lähemalt siit

Foto: Hurmus OÜ

BIODROGA PERFECT WINTER WELLNESS Care 24-tunni kreem näole (50 ml)

Talveperioodi muutlikud ja kõledad ilmad on meie nahale eriti rasked. Väljast siseruumidesse liikudes peab nahk taluma suuri temperatuurikõikumisi ning kõle tuul ja sademed muudavad olukorra veelgi keerulisemaks. BIODROGA talvine 24-tunni kreem võimaldab nautida talve ilma näonahka kahjustamata. Toitev ja pehmendav näokreem sisaldab mitmeid tõhusaid looduslikke koostisosi, mis suurendavad naha vastupanuvõimet. Rohevetikaekstrakt ja aas-jürilill optimeerivad naha niiskustaset ja tugevdavad kaitsefunktsioone, C- ja E-vitamiin võitlevad efektiivselt esimeste vananemisilmingutega ning parandavad naha elastsust.

Uuri lähemalt siit

Foto: Hurmus OÜ

BIODROGA PERFECT WINTER WELLNESS Rich Body Lotion kehale (200 ml)

Lisaks näonahale ei tohi talvel unustada ka põhjalikku kehahooldust. Rikkaliku tekstuuri ja rahustava aroomiga BIODROGA ihupiim on külmadeks ja kõledateks ilmadeks parim. Mango- ja mandliõli toidavad nahka ning muudavad kareda naha taas siledaks ja mõnusalt pehmeks. Kreemis sisalduvad sädelevad pigmendid taastavad naha värskuse ja kirkuse. Kandke kreem kergelt masseerivate tõmmetega puhtale nahale ning nautige siidist pehmust.

Uuri lähemalt siit

Copy
Tagasi üles