GALERII Salma Hayek sai Hollywoodi kuulsuste alleele oma tähe

Spekter
Copy

Kinosid valitseva Marveli «Igaveste» ja sel nädalal publiku ette jõudva «Gucci tragöödia» näitleja Salma Hayek sai eile Hollywoodi kuulsuste alleele oma tähe.

55-aastane Hayek on järjekorras 2709 inimene, kes endale Hollywoodi bulevardi jalakäijate teele oma tähe saab. 

Eesti vaatajate jaoks 1995. aasta hittfilmist «Desperado» kuulsaks saanud Hayek on pärit Mehhikost ning tema näitlejakarjäär sai alguse seebikatest. 90ndatel õnnestus tal murda välja toona USAs stereotüüpilistest latiinorollidest (prostituut või teenijanna) ning tõusis globaalseks filmistaariks, keda tuntakse tema koomikuande ja särava sarmi poolest üle maailma.

Tähe avamisel osalesid koomik, näitleja ning produtsent Adam Sandler ja Oscari-võitjast režissöör Chloe Zhao («Igavesed). Kohal olid ka Hayeki tütar Valentina Paloma Pinault ja abikaasa Francois-Henri Pinault.

«Kui arvad, et sa ei ole eriti hea selles, mida teed – nagu mina –, siis hakka heaks! Ma ei pea silmas filme – tee hästi ükskõik, mida sa teed. Püüdle paremuse poole. Proovi leida lusti selles, mida teed. Tee kõvasti tööd. Valmista end ette. Ära hooli sellest, mida sulle öeldakse. Aga kõige tähtsam – ära kuula ennast, kui oled ennasthävitavas tujus,» sõnas näitlejanna oma tänukõnes.

Ta meenutas oma kõnes, et olid ajad, mil filmistuudiod ütlesid talle otse välja, et tal oleks targem tagasi Mehhikosse minna ja seebikates edasi mängima, kuid südikas noor näitlejanna ei andnud alla ning jäi Los Angelesse oma unistust täide viima. Linna peatänavaga seoses meenutas ta üht hirmutavat öist hetke varastel 90ndatel, kui talle seal tundmatu mees noaga kallale ähvardas tulla. «Iga kord, kui olen siin Hollywoodi bulevardil, tuleb see mulle meelde. Kui tol ööl koju jõudsin, mõtlesin tõsiselt, et mida ma siin linnas ometi teen. Keegi ei taha mind siia ja mind oleks äärepealt maha löödud,» rääkis Hayek.

Vaata ülekannet tseremooniast:

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles