GALERII ⟩ Uue Eesti telesarja «Süü» esilinastusele kogunesid tuntud näitlejad (1)

Spekter
Copy

Eile esilinastus PÖFFi raames Elisa uus originaalsari «Süü». Seriaalis kaasa löönud näitlejate ja taustajõudude ning festivalikülaliste ette jõudis aasta lõpus välja tuleva sarja kaks esimest osa.

 

Sarja keskpunktis on 12 aastat tagasi toimunud traagiline surm, mis on ühe perekonna isa ja ülejäänud pereliikmeid aastaid saatnud. Lugu saab oma jätku 2021. aasta suvisel puhkusereisil Saaremaale. Lootus muretust puhkusest puruneb aga ühe anonüümse ähvarduskirja tõttu. Sellest hetkest hakkab hargnema sündmuste jada, mis lõpetab vaikimisvanded ning tõstab pinnale sünged saladused.

Näitlejana tuntud Priit Piusi lavastatud sarjas teevad kaasa mitmed armastatud Eesti näitlejad: Jaan Rekkor, Epp Eespäev, Rasmus Kaljujärv, Ott Sepp, Maarja Jakobson, Sandra Uusberg, Ago Anderson jpt. Sari valmib tunnustatud Briti stsenaristi ja näitleja Kate Ashfieldi loodud stsenaariumi põhjal (Warner Brothers International Television Production).

Režissöör Priit Pius sõnas, et sarja põnev sündmustik on kaasahaarav igale televaatajale: «Stsenaarium on äärmiselt tugev ja iga osa keerab põnevust ning tempot sündmuste käigule veelgi juurde. Lisaks teeb sarjas kaasa ka tõeline Eesti näitlejate kahurvägi.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles