Khole Kardashian sai seksinõuandeid rasestumiseks oma fännilt

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: BT/ADM/MPI/Capital Pictures/ Scanpix

Khole Kardashian räägib avalikult, kuidas fännid on ületanud tema jaoks igasugused piirid. Kõige veidramad olevat tõsielustaari meelest aga neilt saadud seksinõuanded.

Kuigi tõsielustaar on harjunud elama avalikkuse ees, seab ta fännidele siiski teatud piirid.

Khole rääkis Cosmopolitanile, kuidas üks fänn pöördus tema poole sooviga aidata tal rasestuda, sest naisel oli sellega pikalt raskusi. «See on tegelikult väga armas, et ta minu pärast muretseb, aga oma voodielu ma võõrastega siiski jagada ei taha,» selgitab staar.

Kui kunagi oli Khole oma eraelust rääkides väga avameelne, siis nüüd on ta üsnagi valvsaks muutunud ning valib hoolsasti, mida ja kellele räägib. Kardashianid ei oska öelda, kas asi on vanuses, kuid tunnistavad, et juba mõnda aega on nad hoidnud paljusid asju vaid enda teada. Tänu sellele on nad saavutanud endi sõnul perekonnas turvatunde.

«Nii hea on olla nüüd, kui kõike avalikult ei näita, heal juhul avaldame sündmusest üksikud fotod. Jah, fännid saavad endiselt olla meie eluga ja teiste sündmustega kursis, aga kas nad peavad teadma sünnipäeva peost kõiki detaile?» räägib Khole, kes tunneb, et hiljutised otsused on olnud mõistlikumad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles